Tecno Phantom V Flip premijera 22. septembra u Singapuru, Benchmark na licu mesta

Kompanija Tecno premijerno je prikazala svoj Phantom V Fold na ovogodišnjem MWC sajmu, a već je vreme za Phantom V Flip koji ćemo videti 22. septembra

Premijera će biti u Singapuru, a Benchmark već pakuje kofere, pa možete očekivati izveštaj direktno sa lica mesta. Događaj je zakazan za 22. septembar u 15h po lokalnom, odnosno 11h pre podne po našem vremenu.

Prema informacijama koje su procurile, Tecno Phantom V Flip će imati 6,7-inčni veliki ekran FHD+ rezolucije sa osvežavanjem od 144 Hz, navodi sajt GaGadget. Srce sistema trebalo bi da bude MediaTek Dimensity 8050 5G procesor, 8 GB radne i 256 GB skladišne memorije. Baterija kapaciteta 4.000 mAh dolazi sa punjačem snage 66 W, a novi preklopni model će imati 64 MP glavnu i 32 MP prednju kameru.

S obzirom na hardver, Tecno bi mogao da predstavi najjeftiniji telefon sa savitljivim ekranom na svetu i tako pomrski konce Motorola Razr 40 modelu. Pored telefona navodi se da bi Tecno mogao prikazati i svoj 14-inčni MegaBook T1 laptop na istom događaju.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi