Ukoliko kupujete memoriju, velika verovatnoća je da će to biti FURY Beast moduli

Kingston je nedavno predstavio FURY Beast liniju AMD EXPO sertifikovanih DDR5 memorijskih modula i time još dublje zašao u tranziciju DDR5 memorija.

Kingston je dobro poznat brend na tržištu memorija, memorijskih proizvoda i SSD uređaja za skladištenje podataka, naravno i po svojoj FURY Beast liniji. Obično su Kingston memorije i SSD-ovi prvi izbor korisnika na našem tržištu pre svega zbog dobre snadbevenosti i zaista solidnog izbora, tako da svako može pronaći ono što mu u tom trenutku najviše odgovara.

Iako mnogi entuzijasti smatraju da postoje drugi bolji brendovi sa memorijama boljih performansi, sveukupno gledano, Kingston dominira u različitim tržišnim segmentima pa bez sumnje ima veliku prednost nad ostatkom konkurencije.
Prema informacijama TechPowerup-a, Kingston je najveći nezavisni proizvođač memorijskih modula na svetu u 2021. godini sa ostvarenim prometom od 14,2 milijarde USD i učešćem od skoro 80% tržišnog kolača.

Kingston ima prilično dobar poslovni ritam i ostvario je rast od 8% na godišnjem nivou tokom 2021. godine, a važno je pomenuti da je ovu laskavu titulu osvojio 19. put za redom što je uspeh bez presedana.

U 2021. godini vodećih pet proizvođača su učestvovali u 90% prometa na tržištu memorijskih modula, dok je Kingston sam uspeo da ostvari većinu tog prometa. TrendForce tvrdi da je u protekle dve godine zbog promene ponašanja korisnika uslovljenih epidemijom i rada od kuće, došlo dao rasta potražnje za memorijskim proizvodima. Zahvaljujući sopstvenoj proizvodnji, Kingston je bio potpuno spreman za  pravilnu procenu potrebe u novim uslovima i pripremio  široku paletu proizvoda koji su zadovoljavali kritierijume specifičnih korisničkih potreba, a što je snažno poguralo prodaju i rast ove kompanije.

Upravo ta sposobnost i agilnost Kingstona da na vreme i među prvima odgovore na izazove tržišta i to globalno, jača njegovu poziciju u ovom delu industrije koja se sprema za proslavu 35-godišnjice postojanja jedne od retkih kompanija na ovom delu tržišta koja je opstala i u kontinuitetu beleži uspehe što je svakako retkost.

Kingston je nedavno predstavio FURY Beast liniju AMD EXPO sertifikovanih DDR5 memorijskih modula i time još dublje zašao u tranziciju DDR5 memorija. Podsećamo vas da je Kingston među prvim proizvođačima koji je isporučio DDR5 memorijske module i pri tome postao prvi nezavisni proizvođač sa sertifikovanim memorijama za Intel Alder Lake platformu koja je po prvi put donela ovaj standard memorije na PC platformu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi