Umesto na premijeru, Huawei P70 serija telefona možda ode direktno u prodaju

Umesto događaja posvećenog lansiranju i predstavljanju novih telefona, Huawei P70 serija izgleda ide direktno u prodaju, pošto je premijera navodno otkazana

Umesto na premijeru, Huawei P70 serija telefona možda ode direktno u prodaju

Planirani događaj premijere novih Huawei P70 telefona je iz nepoznatih razloga navodno otkazan, iako su mnogi obožavaoci to s nestrpljenjem očekivali. Naime, Huawei P70 serija telefona bi umesto svečanog predstavljanja, tako mogla da završi u direktnoj prodaji, tvrde kineski insajderi.

Nedavno smo čuli da će P70 linija biti lansirana početkom aprila, ali Huawei Central piše da je događaj otkazan, što sugeriše na direktnu prodaju uređaja sledeće P serije. Kineski gigant je navodno već refundirao medijima i svojim zaposlenima kupljene ulaznice za prvobitno planirani događaj.

Međutim, ovo nije nešto što bi trebalo da vas zabrine ukoliko ste ljubitelj Huawei proizvoda. To nije prvi put da javnost očekuje da će telefoni P serija preskočiti veliki događaj lansiranja, a ukoliko se prisetimo prošle godine, slično je bilo i za Huawei Mate 60 Pro telefon koji je jednostavno iznenada objavljen, bez velike pompe i promotivne najave.

Izvori iz Huawei prodavnica otkrivaju da su navodno počele i pretporudžbine telefona predstojeće serije, praktično „na slepo“, uzevši u obzir da Huawei P70 serija zvanično nigde nije dostupna. Zainteresovani kupci u Kini sada mogu da plate određeni iznos kao depozit u prodavnicama ili rezervaciju vodećeg modela, pre nego što uređaji stignu na tržište.

Osoblje iz prodavnica, međutim, tvrdi da nema velikih detalja o novim modelima, ali da će to biti u etru čim se uređaji nađu na njihovim policama. Dosadašnje glasine o novim Huawei telefonima podrazumevaju nove Kirin čipove, nadograđene satelitske funkcije, unapređeni promenljivi otvor blende na kamerama kao i najnovija foto-rešenja koji bi mogla da budu ključne specifikacije predstojećih modela.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi