Uz Huawei P60 Pro i Mate X3 telefone stiže Watch GT 3 sport na poklon

Huawei P60 Pro i savitljivi Huawei Mate X3 naći će se na našem tržištu od 22. maja, a u pretprodajnom periodu kao poklon sa njima dolazi Watch GT 3 sport

Uz Huawei P60 Pro i Mate X3 telefone stiže Watch GT 3 sport na poklon

Ljubitelji inovacija u sferi mobilnih tehnologija imaju mogućnost da među prvima poruče svoj Huawei P60 Pro ili Mate X3, uz koje je pripremljen i poseban poklon – Watch GT 3 sport series. Ova specijalna ponuda važi tokom pretprodaje i može se iskoristiti u prodavnicama provajdera A1, MTS i Yettel, kao i u slobodnoj prodaji.

Ljubitelji dobre fotografije, jedinstvenog i unikatnog dizajna, moći će da kupe Huawei P60 Pro po ceni od 149.999 dinara, a oni koji više preferiraju savitljivog i ultra tanak modela telefona, Huawei Mate X3 moći će da kupe po ceni od 289.999 dinara.

Fotografije profesionalnog kvaliteta na dohvat ruke uz Huawei P60 Pro

Huawei P60 Pro je novi inovativni proizvod iz sada već čuvene Huawei P serije, čiji je zaštitni znak postavljanje novih standarda u domenu snimanja fotografija, ali takođe i elegantna rešenja samog dizajna uređaja koja će ostaviti bez daha čak i korisnike najprefinjenijeg osećaja za estetiku. Ekskluzivno predstavljanje ovog novog flagship pametnog telefona evropskoj javnosti potvrdilo je da je Huawei P60 Pro zaista ispunio visoke standarde koje su postavili njegovi prethodnici iz P serije.

Huawei P60 Pro nastavlja tradiciju P serije prvenstveno po pitanju odličnih karakteristika kamere i izuzetno praktičnih i intuitivnih opcija snimanja i obrade fotografija. Uz ovaj inovativni pametni uređaj, snimanje fotografija ultra-visokog kvaliteta nikada nije bilo jednostavnije. Kako se kompanija Huawei već dugi niz godina ističe po tome što osluškuje potrebe svojih korisnika i posebnu pažnju posvećuje unapređenju korisničkog iskustva, Huawei P60 Pro ne samo da obezbeđuje profesionalni kvalitet fotografije, već je samo korisničko iskustvo snimanja i fotografisanja izuzetno pristupačno i praktično.

Uz Huawei P60 Pro, zaljubljenici u fotografiju dobiće priliku da, zahvaljujući novim naprednim karakteristikama kamere, iskažu svoje kreativne potencijale i svoj hobi podignu na profesionalni nivo. O izuzetnom kvalitetu kamere ovog revolucionarnog uređaja najbolje govori činjenica da je pametni telefon sa najvišim rezultatom u istoriji DxOMark-ovog rangiranja, gde je osvojio skor od 156 poena, tako da je Huawei P60 Pro trenutno pametni telefon čija je kamera najprestižnija na tržištu.

Huawei Mate X3 – lider u domenu savitljivih pametnih telefona

Drugi Huawei flagship na čije se predstavljanje čekalo s velikim nestrpljenjem, Huawei Mate X3, prvenstveno privlači pažnju svojim dizajnom. Naime, ovaj novi pametni uređaj potvrdio je da Huawei tehnološki lider kada se radi i o telefonima savitljivog ekrana, koji su kao izuzetno zanimljiv i privlačan novitet stekli veliku popularnost u prethodnih nekoliko godina i probudili veliko interesovanje publike širom sveta. S jedne strane, Huawei Mate X3 nastavlja tradiciju prethodnih uspešnih Huawei savitljivih uređaja, dok sa druge strane donosi brojne unapređene karakteristike koje će postaviti nove standarde u domenu ove vrste pametnih telefona.

Iako je savitljivi dizajn uređaja ono što privlači najviše pažnje, Huawei Mate X3 u sebi objedinjuje brojne karakteristike koje će korisničko iskustvo podići na još viši nivo. Sam savitljivi dizajn podržan je višedimenzionalnom šarkom nove generacije, sistem za snimanje i obradu fotografije je znatno unapređen, a posebno se ističu napredne karakteristike unutrašnjeg i spoljašnjeg ekrana. Uz lagan i tanak dizajn, Huawei Mate X3 ističe se kao uređaj koji u sebi objedinjuje vrhunsku estetiku, moćne performanse i kvalitetno korisničko iskustvo.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi