Specifikacije Huawei Mate X3 procurile dan pred premijeru

Premijera P60 i Huawei Mate X3 telefona sa savitljivim ekranom zakazana je za 23. mart, ali su malo ranije procurele informacije o specifikacijama.

Specifikacije Huawei Mate X3 procurile dan pred premijeru

Novi predstavnici krema ponude kompanije Huawei, P60 i Mate X3 će biti zvanično prikazani javnosti na sutrašnjem događaju, ali su specifikacije malo poranile.

Naravno, Digital Chat Station je insajder koji se hvali da će Huawei Mate X3 imati kombinaciju 6,45-inčnog spoljnjeg AMOLED ekrana i 7,8-inčnog unutrašnjeg 1080p ekrana sa Kunlun staklom i stopom osvežavanja od 120 Hz, što više liči na ekran Samsung Galaxy Z Fold4 modela, nego na prošlogodišnji Huawei Mate XS2. Razdvajanje spoljnjeg i unutrašnjeg ekrana takođe može da nagovesti da Huawei ima malo drugačije planove za Mate X seriju, bar kada je u pitanju tehnologija otvaranja savitljivog ekrana.

Lepa novina je podrška za bežično punjenje, kao i IPX8 otpornost na vodu, što je zaista impresivno na telefonima sa pokretnim elementima, piše TheTechOutlook.

Digital Chat Station navodi i da će se Huawei Mate X3 oslanjati na 50 MP glavnu kameru sa Sony IMX766 senzorom, kao i da će joj društvo praviti širokougaona i periskop telefoto kamera.

Baterija novog telefona je unapređena sa 4.500 mAh kod Mate X2 na 4.800 mAh, a punjenje sa 55 na 65 W. Ono što smo već znali je da će Mate X3 koristiti Snapdragon 8+ Gen 1 čipset, zajedno sa ozbiljnih 12 GB radne memorije.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi