Premijera Huawei P60 i Mate X3 zakazana za 23. mart

Nakon nekoliko insajderskih informacija i primera kamera, Huawei P60 i Huawei Mate X3 će biti zvanično predstavljeni u Pekingu za tačno deset dana.

Premijera Huawei P60 i Mate X3 zakazana za 23. mart

Premijera Huawei P60 i Mate X3 je zakazana za 23. mart u 14:30h po lokalnom vremenu, a pored ova dva vodeća modela, Huawei sigurno planira da prikaže još novotarija.

Huawei zvanični Weibo post ne otkriva nikakve dodatne detalje, ali možemo očekivati da će se novi tizeri pojavljivati sve češće kako se približavamo datumu događaja. Na osnovu najnovijih glasina, Huawei P60 serija će se sastojati od najmanje dva uređaja – Osnovnog Huawei P60 i P60 Pro modela.

Huawei P60 Pro bi trebalo da donese par modula kamere od 50 MP sa glavnim Sony IMX888 senzorom za glavnu i IMX858 senzorom za ultraširoku kameru. Za 3,5x telefoto kameru se brine OmniVision OV64B senzor od 64 MP. Osnovni Huawei P60 telefon bi trebalo da se pojavi sa glavnom kamerom od 52 MP (IMX789) zajedno sa ultraširokim modulom od 50 MP (IMX858) i telefoto kamerom rezolucije 16 MP (IMX351). Oba telefona bi trebalo da koriste Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, u svojoj 4G verziji.

Što se tiče Mate X3 – očekuje se da će novi model sa savitljivim ekranom doneti satelitske komunikacione mogućnosti naredne generacije, a za razliku od Apple sistema, Huawei korisnici će moći da šalju i primaju tekstualne i glasovne poruke putem satelita.

Ostaje da se vidi i da li će Huawei promeniti svoj sistem sklapanja telefona, koji se otvaraju sa spoljne strane, a ne kao većina drugih, sa unutrašnje.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi