Vivo S12, Vivo S12 Pro, iQoo Neo 5S, iQoo Neo 5 SE, ključne specifikacije se pojavile pred lansiranje

Vivo S12, Vivo S12 Pro će naslediti Vivo S10, Vivo S10 Pro

 
Veruje se da će Vivo uskoro lansirati Vivo S12 i Vivo S12 Pro pametne telefone na kineskom tržištu. Ovi uređaji bi trebalo da naslede Vivo S10 seriju pametnih telefona fokusiranih na selfije koji su objavljeni u julu ove godine. Takođe, očekuje se da će njegov podbrend iQoo, slediti ovaj primer predstavljanjem dva nova pametna telefona Neo serije. Oba brenda tek treba da dobiju zvanični datum lansiranja ovih telefona. Nedavna curenja nude uvid u neke moguće specifikacije ovih pametnih telefona.
Prema Veibo objavi poznatog tipstera Digital Chat Station, Vivo S12 i Vivo S12 Pro će imati Snapdragon 778G SoC. Čini se da su ovi uređaji Vivo V2162A i V2163A pametni telefoni koji su nedavno primećeni na veb lokacijama TENAA i kineske obavezne sertifikacije (3C). Vivo S12 i Vivo S12 Pro podržavaju brzo punjenje do 44W, slično prethodnoj seriji S10.
 
Pogledajte još: vivo S12 Pro render otkriva izrez na koji smo kod Android telefona gotovo zaboravili
 
Prethodni izveštaji sugerisali su da će ovi pametni telefoni biti opremljeni pravougaonim zarezima na prednjoj strani. Zarez je postavljen tako da sadrži Samsung JN1 sočivo od 50 megapiksela upareno sa ultra-širokim senzorom od 8 megapiksela. Pored toga, očekuje se da će imati trostruku zadnju kameru od 108 megapiksela. Ako je verovati zvaničnom izgledu ovih uređaja, onda bi Vivo S12 Pro mogao imati zakrivljene ivice sa obe strane svog panela.
Očekuje se da će iQoo svojoj Neo seriji dodati dva nova modela. Ovi pametni telefoni bi trebalo da budu iQoo Neo 5 SE i iQoo Neo 5s. Očekuje se da će oba podržavati brzo punjenje do 66W. Veruje se da iQoo Neo 5 SE pokreće Dimensity 1200 SoC, dok iQoo Neo 5s ima Snapdragon 888 čipset. Prema prethodnim izveštajima, očekuje se da će iQoo Neo 5s imati trostruku zadnju kameru, na čelu sa primarnim senzorom IMX598 od 48 megapiksela. Predviđeno je da ima selfi kameru od 16 megapiksela, javlja Gadgets 360.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi