Vivo S18 serija telefona sa sopstvenom veštačkom inteligencijom stiže sledećeg ponedeljka

Predstojeća Vivo S18 serija telefona sa BlueLM odnosno sopstvenom veštačkom inteligencijom zvanično izlazi sledećeg ponedeljka, najavljuje predstavnik kompanije

Vivo S18 serija telefona sa sopstvenom veštačkom inteligencijom stiže sledećeg ponedeljka

Sledeće nedelje, tačnije četvrtog decembra imaćemo priliku da vidimo kako izgleda i šta sve može Vivo S18 serija telefona, s obzirom na to da je njeno lansiranje najavio izvršni direktor ove kineske kompanije Oujang Veifeng.

Nova Vivo S18 serija telefona stiže sa sopstvenom veštačkom inteligencijom (AI) pod imenom BlueLM, gde Blue verovatno označava plavu boju zbog logotipa, dok je LM „language model“, odnosno jezički model poznat u AI svetu.

Veifeng je osim najava lansiranja otkrio i dizajn telefona – oni će četvrtasti deo nazvan Aura Light sa tri kamere na poleđini i to će ujedno biti i najveće „ostrvo kamere“ na Vivo S telefonima. Dizajn sam po sebi ne govori mnogo, vidimo da postoji „OIS portret“ koji smo već videli u S17 i V29 serijama uređaja.

To znači da će glavna kamera imati optičku stabilizaciju slike, što smo nedavno videli i kod Vivo 29 Pro modela. Glasine o predstojećoj seriji ukazuju da će nove telefone pokretati Snapdragon 7 gen 3 čipset, dok bi Pro model trebalo da dobije Dimensity 9200+ SoC.

U svakom slučaju, detalje o svim specifikacijama definitivno ćemo saznati sledeće nedelje po lansiranju novih uređaja.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi