Xiaomi 13 Ultra će se verovatno prodavati globalno

Detaljni test Xiaomi 13 i 13 Pro uskoro možete očekivati na YouTube kanalu i sajtu, a u međuvremenu stižu i novosti da će Xiaomi 13 Ultra biti globalno dostupan

Ako se sećate, mi smo prošle godine na test dobili Xiaomi 12S Ultra, prvi telefon na svetu koji je došao sa Sony IMX989 senzorom „od jednog inča“, a čija prodaja je bila ograničena samo na teritoriji Kine. Nove informacije insajdera Ice Universe kažu da će Xiaomi 13 Ultra ipak imati globalnu premijeru.

Xiaomi telefoni sa Ultra sufiksom uvek su bili po nečemu drugačiji od svih drugih – Mi 11 Ultra po monstruoznim kamerama i ekrančiću na zadnjoj strani, Xiaomi 12S Ultra po pomenutom senzoru, a još uvek nije poznato iznenađenje koje će sa sobom da donese najjači model Xiaomi 13 serije.

Izvori kažu da je Xiaomi u poslednjem trenutku odlučio da odustane od globalne dostupnosti 12S Ultra modela zbog nestašice čipova koja je prošle godine ozbiljno potresala celu IT industriju. Ove godine, to bi moglo da se promeni, a ukoliko Xiaomi nastavi sa svojim redovnim premijerama, Xiaomi 13 Ultra bi mogao da bude predstavljen na leto ove godine.

Xiaomi 13 Ultra dizajn

Ne sumnjamo da će fokus kompanije i ovoga puta biti moćna kamera, koja će se razlikovati od svega drugog na tržištu, a prema procurelim slikama maske pomenutog telefona, opet ćemo imati veliko kružno kućište na zadnjoj strani telefona koje će ličiti na miks dizajna Xiaomi 12S Ultra i Huawei Mate 50 Pro, naravno uz malo Leica magije.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi