Xiaomi Mix Flip sa podrškom za povezivanje putem satelita sertifikovan

Nova godina tek je počela, ali to nije sprečilo proizvođače Android telefona da već najave svoje nove modele, a i Xiaomi Mix Flip mogao biti jedan od njih.

Xiaomi Mix Flip sa podrškom za povezivanje putem satelita sertifikovan

Nova godina tek je počela, ali to nije sprečilo proizvođače Android telefona da već najave svoje nove modele, a izgleda da bi i Xiaomi Mix Flip mogao biti jedan od njih. Ova godina ima potencijal da bude jedna od najboljih dosad, nakon solidne 2023. godine koja je donela nekoliko vrhunskih modela pametnih telefona na globalno tržište.

U slučaju da ste sinoć propustili, predstavljena je Samsung Galaxy S24 serija, označavajući prvo veliko izdanje ove godine. OnePlus 12 se takođe očekuje sledeće nedelje, a druge marke će sigurno slediti.

Jedna od njih može biti Xiaomi – i sada možda znamo šta možemo od ove kompanije da očekujemo. Kako izveštava MySmartPrice, brend je sertifikovao uređaj pod nazivom Xiaomi Mix Flip. Naravno, ne treba biti Šerlok Holms da bi se pretpostavilo da je ovaj uređaj verovatno preklopni telefon u obliku školjke.

Xiaomi Mix Flip se očekuje sa Snapdragon 8 Gen 2 čipsetom

Brend je do sada proizveo nekoliko preklopnih uređaja, ali su to bili samo telefoni u obliku knjige, takozvane Fold varijante, kao što je bio Mix Fold 2 koji je bio i na našem testu. Za one korisnike koji više vole manje dimenzije preklopnih telefona, ponuda se svakog meseca sve više obogaćuje pa nije čudno da je i Xiaomi uskočio u ovaj voz.

Iako ova baza podataka ne pruža detalje o specifikacijama, postoje neke informacije, doduše više špekulacije, ali mogu nam dati lep uvid u ono što nas očekuje. .

Prema glasinama, Xiaomi Mix Flip će navodno imati Snapdragon 8 Gen 2 procesor, čipset star jednu generaciju, što bi moglo ukazivati na vrlo atraktivnu cenu ovog uređaja. Na primer, kada je Nothing Phone(2) lansiran sa čipsetom starim jednu generaciju, koštao je samo oko 600€. Nadamo se da bi ovaj uređaj kineske kompanije mogao doći sa cenom ne većom od 750€. Snapdragon 8 Gen 2 bio je apsolutno fantastičan čipset, koji je pokazao snagu dostupnu na procesoru od 4nm.

Osim toga, ovaj uređaj navodno dolazi sa opcijom povezivanja putem satelita u niskoj orbiti, ali i trostrukom postavkom kamera na poleđini. To bi bilo sjajno, posebno jer insajderi kažu da je treći senzor telefoto objektiv. Do sada je samo Oppo Find N3 Flip imao takvu postavku.

Nadamo se da na ovaj nećemo još dugo čekati i da ćemo novi Xiaomi preklopni telefon videti već u nekom trenutku tokom februara.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi