Xiaomi sprema svoj kompaktni savitljivi telefon

Prema pouzdanom insajderu Digital Chat Station, Xiaomi sprema svoj savitljivi telefon po uzoru na Samsung Galaxy Z Flip4 i Motorola Razr 40 Ultra

Xiaomi sprema svoj kompaktni savitljivi telefon

Telefoni sa savitljivim ekranima se dele u dve kategorije: kompaktne, kao pomenuta Razr 40 Ultra, koji staju u manji džep i veće, tabletolike poput Fold4, Mate X3, Magic Vs i slični. I dok ove veće sada ima svaki iole veliki proizvođač, manji, kompaktni modeli nisu toliko popularni. Xiaomi je odlučio da se pridruži popularnom trendu i predstavi svoj savitljivi telefon, ili bar tako kaže Digital Chat Station na Weibo mreži.

Ukoliko su glasine istine, Xiaomi će, pored Mix Fold serije imati i manji, kompaktni model, kojim će se pridružiti kompanijama kao što su Samsung, Motorola, Vivo, Oppo i Huawei.

Xiaomi je sa Mix Fold 2 najavio da želi da ide uz korak sa velikim proizvođačima i prati moderne trendove, tako da je logično da će ovaj proizvođač ponuditi telefon na preklop. Prema Digital Chat Station, Xiaomi planira jako tanak i lagan telefon, u skladu sa konceptom Mix Fold 2 modela, koji je jedan od najtanjih uređaja ovog tipa.

Ono što može biti problem sa telefonima ovog tipa je što novi Xiaomi Mix Flip, ili kako bi već mogao da se zove, možda neće izaći van okvira Kine.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi