Xiaomi Mix Fold 3 stiže u avgustu sa čak četiri Leica kamere

Kineska kompanija Xiaomi zvanično je najavila da će njen predstojeći telefon sa savitljivim ekranom Xiaomi Mix Fold 3 imati četiri Leica kamere

Xiaomi Mix Fold 3 stiže u avgustu sa čak četiri Leica kamere

Umesto dosadašnja tri „strelca“, na Xiaomi Mix Fold 3 nalaziće se čak četiri Leica kamere za razliku od dva njegova prethodnika. Telefon stiže u avgustu, a unapređenje je potvrdila kineska kompanija na svom zvaničnom nalogu sa Weibo društvene mreže.

Ranije ovog meseca, Xiaomi je potvrdio lansiranje novog telefona sa sklopivim ekranom za avgust ove godine, a sada je dodao da je sa kompanijom Leica razvio novo rešenje za „optičko podešavanje četvorostruke kamere sa punim foksuom“.

Trenutno samo Vivo i Huawei imaju savitljive telefone sa četiri kamere na zadnjoj strani, a obe kompanije imaju istu kombinaciju senzora koju će verovatno usvojiti i Xiaomi. Naime, raspored bi u tom slučaju bio široka, ultraširoka i dve telefoto kamere od kojih jedna ima periskopsko sočivo pozadi, piše GSM Arena.

Međutim, detalji o specifikacijama koje će ove kamere imati tek treba da budu objavljeni, što će svakako biti uskoro jer se mesec lansiranja novog telefona približio.

Njegovi prethodnici su bili pioniri u nekim od svojih karakteristika, te je tako Xiaomi Mix Fold 2 bio najtanji telefon sa savitlljivim ekranom u trenutku lansiranja, dok je Mix Fold bio prvi sa brzim punjenjem od 67 W.

Međutim, ono što im definitivno fali je dostupnost na tržištu van Kine, pa će uz novi model kompanija možda odlučiti da ga lansira na međunarodnom nivou, čak iako glasine ukazuju da se to ni ovog puta neće dogoditi. Ipak, uprkos tome što je druga generacija Xiaomi Mix Fold dostupna samo u Kini, njegovu recenziju možete pogledati ovde.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi