Xiaomi obradovao vlasnike starih telefona ažuriranjem na MIUI 13

Prema Xiaomiui, pet starih telefona je već u procesu ažuriranja softvera na Android 12 i MIUI 13, da li je vaš telefon na spisku?

Xiaomi već neko vreme šalje najnoviju verziju svog MIUI 14 korisničkog interfejsa na svoje telefone, a mi smo krajem jula objavili spisak modela koji će dobiti Android 12 i MIUI 14. Dobra vest za vlasnike starih telefona je što ih Xiaomi nije zaboravio i što će i neki od njih dobiti MIUI 13 kao i Android 12.

Prema Xiaomiui, pet starih telefona je već u procesu ažuriranja softvera na Android 12 i MIUI 13, a obaveštenja su počela da stižu u poslednjih nekoliko dana. U pitanju su četiri Redmi i jedan POCO telefon:

  • Redmi 9T
  • Redmi 9T NFC
  • Redmi Note 9 Pro
  • Redmi Note 9S
  • POCO X3 NFC

Pomenuti telefoni dobijaju globalnu verziju MIUI 13 ROM-a koja ispravlja sve bagove prethodnih MIUI verzija i dodaje neke nove funkcionalnosti.

Ukoliko imate neki od telefona sa spiska, a niste dobili update, bez brige, jer Xiaomi uvek šalje ažuriranja postepeno, kako im serveri ne bi bili preopterećeni, što je praksa koju radi većina proizvođača.

Naravno, ukoliko imate neki od ovih telefona, ili neki drugi model slične generacije, a hoćete ručno da proverite da li je stiglo ažuriranje za vaš telefona treba da uradite sledeće:

  1. Idite u podešavanja svog telefona
  2. Idite u „About Phone“ deo
  3. Kliknite na MIUI verziju koja se pojavi gore levo
  4. Da biste proverili da li već imate novu verziju korisničkog interfejsa, kliknite „Check for updates opciju“
  5. Ukoliko nema ažuriranja, odaberite ikonicu sa tri vertinalne tačke u gornjem desnom uglu
  6. Odaberiite „Update Settings“ iz menija
  7. Skrolujte dole i pritisnite opciju desno pored „Receive updates sooner“ da biste aktivirali brže ažuriranje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi