Za ljubitelje League of Legends stiže specijalni gejming monitor

Ukoliko ste jedan od njih, AOC je pripremio model inspirisan detaljima ove legendarne igre kako bi upotpunio vaš užitak tokom igranja pre svega sjajnim prikazom, specijalnim dizajnom i neizostavnim gejming svetlosnim efektima...

Novi AGON PRO AG275QXL – AGON League of Legends Edition je proizvod saradnje poznatog proizvođača monitora sa Riot Games kućom i poseduje specijalni dizajn kao i funkcije prilagođene za MOBA gejmere.
AOC_LOL_AGON_1.jpg
Vizuelno, monitor je vanserijski komad hardvera inspirisan u svakom delu motivima iz League of Legends igre. Kućište monitora, napred i pozadi, kao i postolje su ulepšani elementima kultnog Hextech dizajna koji se može videti na svakom koraku League of Legends univerzuma. Zlatne trake i linije kao da su oživele svojim dizajnom inače dosadne, crne kabinete običnih monitora.
Specijalni detalji se odnose na svetlosne efekte, pa monitor sija sinhronizovano sa radnjom koja se odvija dog igrate LoL. To omogućava igračima da potpuno urone u magiju ove čuvene MOBA igre i osete svaki delić atmosfere.
AOC_LOL_AGON_2.jpg
Kako bi osim lepe spoljašnjosti i efektnih RGB efekata, obezbedio visoke radne performanse, AOC je  AG275QXL opremio vrhuinskim moguććnostima. Monitor poseduje ekran dijagonale 27” sa IPS panelom  koji prikazuje QHD (2K) rezoluciju i osvežava na frekvenciji od 170Hz kako bi obezbedio savršeno glatku animaciju u igrama. Kako bi sprečio zamor očiju tokom dužeg igranja, ugrađena je funkcija dinamičke sinhronizacije između prikaza na monitoru i renderinga kadra grafičke karte u vidu podrške za FreeSync Premium i Nvidia G-Sync tehnologije. Vreme odziva iznosi 1ms GtG, a za besprekorne detalje i kolor se brinu DisplayHDR 400, ShadowControl i Flicker Free režimi prikaza.
 
Izvor: AOC-TVP
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi