Zvanične fotografije prikazuju Lenovo Legion Pro telefon

Imamo i zvanične rendere, koji otkrivaju kako će Legion Pro telefon izgledati

Lenovo Legion gejming telefon se već neko vreme pojavljuje u vestima, a polako se približavamo objavi koja je zakazana za 22. jul. Sada imamo i zvanične rendere, koji otkrivaju kako će telefon izgledati.Lenovo je zvanično potvrdio da će Legion Pro imati 20MP selfi kameru sa strane okvira. Renderi sada otkrivaju i sistem sa dva zvučnika, sistem sa dve kamere koji je smešten u sredinu telefona na poleđini, a tu je i dual-LED blic smešten iznad Legion logoa.
lenovo2_99.jpgSelfi kamera će najverovatnije služiti i kao alatka za prepoznavanje lica, dok je senzor otiska prsta smešten ispod ekrana. Kada je u pitanju displej, nije poznata konkretna dijagonala, ali se očekuje da će biti OLED tipa sa 144Hz stopom osvežavanja.
lenovo3_19.jpgOstale specifikacije Lenovo Legion Pro telefona uključuju Snapdragon 865+ čipset i podršku za 90W Super Flash Charge punjenje.Izvor: GSMArena
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi