Zvezdana avantura Huawei Nova serije u industriji pametnih telefona

Između lansiranja Huawei nova serije 2016. godine i najnovijeg uređaja Huawei nova 11, stvorena je zadivljujuća konstelacija koja se sastoji od preko deset različitih proizvoda.

Zvezdana avantura Huawei Nova serije u industriji pametnih telefona

Mlađe generacije korisnika pametnih telefona imaju sve više standarde. Prilikom izbora pametnog telefona, većina će se odlučiti za uređaj koji je moderan, opremljen kamerom vrhunskih karakteristika i poseduje brojne pametne funkcije. Između lansiranja Huawei nova serije 2016. godine i najnovijeg uređaja Huawei nova 11, stvorena je zadivljujuća konstelacija koja se sastoji od preko deset različitih proizvoda.

Upečatljivi vizuelni identitet koji inspiriše

Jedna od vodećih karakteristika Huawei nova serije jeste tanak i lagan dizajn, koji uređaj čini praktičnim i udobnim za nošenje. Ipak, ono po čemu je serija postala široko prepoznatljiva jeste savršeni balans između minimalističke i upečatljive estetike. Kada je reč o boji, svi uređaji iz Huawei nova serije se iz generacije u generaciju ističu se unikatnim, osvežavajućim opcijama, a to najbolje pokazuje Huawei nova 11, sa mint zelenom i elegantnom crnom varijantom.

Kreativne fotografije nikada nisu bile tako pristupačne

Pored jedinstvene estetike, ono što Huawei nova seriju čini idealnom za vreme društvenih mreža i kreiranje sadržaja jeste izuzetno iskustvo fotografije. Naime, zahvaljujući izvanrednom sistemu kamera kojim su opremljeni uređaji iz ove serije, kreativni eksperimenti sa različitim uglovima i stilovima fotografije nikda nisu bili tako jednostavni. Takođe, Huawei nova serija je među prvima donela brojne napredne opcije kreiranja i obrade fotografija, kao što su AI 3D funkcije uređivanja fotografija i Super Night selfi.

Hardversko-softverska rešenja koja napreduju iz godine u godinu obezbeđuju besprekorne rezultate bez obzira na stil fotografije, a Huawei nova 11 nastavlja uspešnu tradiciju svojom ultraširokougaonom portretnom kamerom rezolucije 60 megapiksela, kao i zadnjom Ultra Vision kamerom od 50 megapiksela i ultraširokougaonom makro kamerom od 8 megapiksela. Sa jakim naglaskom na portretne fotografije, Huawei nova 11 beleži i najsitnije detalje, pružajući korisnicima prostor da izraze svoju kreativnost.

Pametni telefon kao deo identiteta

Izbor pametnog telefona govori mnogo toga o ličnosti i stilu, a Huawei nova 11 savršeno prenosi inovativnost i originalnost svakog korisnika. Naime, u osnovi dizajna Huawei nova serije nalaze se tri važna principa – inivacija, moderna estetika i široko prepoznatljiv identitet. Drugim rečima, originalnost Huawei nova serije ne ogleda se samo u modernom minimalističkom dizajnu, već i u širokom spektru naprednih funkcija koje korisnicima omogućuju da aktivno izraze svoje kreativne potencijale, istražuju beskrajne mogućnosti i pronađu mesto za sebe u svetu muzike, mode, dizajna, gejminga ili sporta.

Performanse za sve gradske avanture Kako je Huawei nova serija prvenstveno namenjena mladim ljudima kojima je potreban uređaj koji može da ih prati u svim gradskim avanturama, pametni telefoni iz ove serije pored moderne estetike i kamere odličnih mogućnosti donose i izuzetno izdržljivu bateriju. Poslednji uređaj ove serije, Huawei nova 11, opremljen je baterijom kapaciteta 4.500 mAh i SuperCharge Turbo⁠ punjačem od 66 W, tako da se telefon može u potpunosti napuniti za samo 31 minut – što je idealno za dinamičan tempo gradskog života.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi