Kako da spojite više PDF dokumenata u jedan?

Ako ste ikada probali da spojite više PDF fajlova u jedan, čitav postupak je znao da bude frustrirajući. Evo jednog najprostijeg, brzog i potpuno besplatnog načina da to uradite

Kako da spojite više PDF dokumenata u jedan?

Ukoliko ste ikada pokušali ili se nađete u situaciji kada je potrebno da kombinujete nekoliko PDF dokumenata u jednu datoteku, možda će te u startu biti obeshrabreni načinom kako to da učinite i ovu naizgled, jednostavnu operaciju obavite za najkraće moguće vreme. Naočigled se čini da to nije ni izbliza tako jednostavno uraditi.

Srećom, Adobe, tvorac PDF opšte prihvaćenog i vrlo često korišćenog formata dokumenata, nudi super jednostavnu i besplatnu „onlajn“ alatku, koja će vam pomoći da spojite svoje PDF dokumente u jedan i to samo za nekoliko minuta.

Pratite dalje za uputstvo koje će vam korak po korak, pokazati šta tačno treba da uradite da biste uspešno kombinovali dva ili više PDF fajla u jedan:

 • Prevucite svoje PDF datoteke u okvir sa natpisom „Merge PDFs“ ili kliknite na dugme „Select Files“ da biste izabrali i dodali PDF dokumente koje želite spojiti u jedan.
 • Kada pošaljete svoje PDF dokumente, možete ih još dodati ili pomerati njihov raspored.
 • Kliknite na dugme „Merge“ u gornjem desnom uglu ekrana.
 • Prijavite se da biste napravili PDF dokumenat (fajl) za preuzimanje. To možete učiniti i sa svojim postojećim Google, Facebook, Apple ili napraviti potpuno novi nalog. Ovaj korak je neophodan da biste preuzeli novokreirani PDF dokument i potpuno je besplatan.
 • Adobe će zatim otvoriti vaš spojeni PDF dokument u novom tab-u internet pregledača, odakle ga možete dodatno urediti ili preuzeti i snimiti lokalno na disk vašeg računara.

Pritisnite dugme za preuzimanje (download) koje se nalazi u gornjem meniju. Ova stranica vam takođe pruža dodatne opcije za uređivanje vaše datoteke, uključujući mogućnost da reorganizujete stranice, podelite PDF, uredite ga, pretvorite ga u alternativni format datoteke kao što je JPEG ili MS Word datoteka i da dodate komentar. I to je to!

Izvor: Mashable

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (9)
 1. ili pomoću PDFsam


  View image at the forums


  PDF Split And Merge

  A free and open source software to merge, split, rotate and extract pages from PDF files


  View image at the forums

  pdfsam.org

 2. malistev
 3. Vladarko

  Ili PDF ReDirect


  PDF reDirect - The free PDF Creator alternative to pdf995, cutepdf and freepdf


  View image at the forums

  exp-systems.com

 4. vargax6

  ilovepdf.com
  Najbolji online servis za sve što se tiče pdf-a

 5. Rob Love

  Linux:

  pdfunite *.pdf out.pdf

 6. NAPS2 za Windows.

 7. enDuRo99

  Bullzip PDF Studio.

 8. Bandiera rossa

  ilovepdf.com
  Najbolji online servis za sve što se tiče pdf-a

  Ovo.
  Bukvalno ima sve alate koje možeš da zamisliš a da ti trebaju za obradu PDF fajlova.

 9. Aleksandar_038

  24pdf.org je takođe sjajan, a ima ga i u vidu sajta i u vidu aplikacije za Windows. Ima čak i ekstenzija za Chromium pretraživače.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi