Benchmark: još jedna je za nama a nova stiže

Kao i svake godine, u periodu prelaska iz stare u novu, vreme je da se osvrnemo za onim što smo u Benchmark redakciji uradili u prethodnih 365 dana

Benchmark: još jedna je za nama a nova stiže

Kao i svake godine, u periodu prelaska iz stare u novu, vreme je da se osvrnemo za onim što smo u Benchmark redakciji uradili u prethodnih 365 dana: da vidimo šta je bilo dobro ali za nas lično možda još i više, da razumemo gde smo pravili greške kako bi pokušali da ih ubuduće bude znatno manje.

Godina 2023 nam je donela zaista različite situacije: mnogo lepih ali i nekih manje lepih trenutaka: nekih neželjenih situacija u kojima moraš da pronađeš pravo rešenje, nekada to bude bolno i ne baš lako – ali odluke moraju da se donose.

Ono što je za nas bilo veoma bitno protekle godine jeste novi Benchmark sajt: zaista se puno radilo na njemu, stotine radnih sati i mnogo energije potrošeno je na ono što uobičajeno nazivamo, pešačkim poslom koji se tiče prilagođavanja starih sadržaja novom izgledu sajta.

I za kraj, Benchmark retrospektiva 2023. u jednom video prilogu

Ali na kraju možemo da budemo zadovoljni učinjenim, danas to izgleda i lepo i moderno po mišljenju nikada većeg broja posetilaca: svaka promena kroz protekle dve decenije bila bi bolna, ali ovog puta mislimo da je napravljen dobar posao.

Pogledajte kako smo ovu godinu saželi u nešto više od osam minuta video priloga:

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi