Google I/O počinje večeras, a prenos konferencije uživo možete da pratite i ovde

Večeras u 19 časova po „našem“, odnosno srednjeevropskom letnjem vremenu, počinje Google I/O konferencija, čiji prenos možete da pratite putem linka u nastavku

Google I/O počinje večeras, a prenos konferencije uživo možete da pratite i ovde

Ovogodišnja Google I/O konferencija za programere počinje večeras u 19 časova, kada će kompanija, između ostalog, najaviti brojne novine u svojim proizvodima kao što je Android 15, Gemini veštačka inteligencija i drugo. Konferencija će trajati dva dana, a njen prenos uživo možete pratiti iz svog doma i na linku u nastavku teksta.

Iako smo pojedine novine u vezi sa Android 15 operativnim sistemom, koji je trenutno u beta fazi već imali prilike da pročitamo, sigurno je da će Google imati veliku prezentaciju svih poboljšanja i novih funkcija, koje, za razliku od ranije, neće biti zasnovane na glaisnama.

Osim toga, sigurno je da ćemo više saznati i o Gemini AI modelu koji se koristi, kako u veb verziji, tako i na telefonima. Takođe bi trebalo da čujemo i više o novim Google Pixel telefonima, a nedavne glasine sugerišu da je navodno u razvoju i Pixel 9 Pro Fold, odnosno prvi savitljivi telefon kompanije.

Do sada je bilo nekoliko curenja informacija o novom Pixel Watch 3 pametnom satu, ali i dalje nije sigurno da li će on zvanično biti predstavljen na Google I/O konferenciji ili kasnije tokom godine.

U svakom slučaju, nezavisno od sata, Google bi skoro sigurno trebalo da govori o Wear OS 5 softveru za satove, a sve to, pre nego što stignu pisani izveštaji na našem sajtu, možete pratiti na linku iz ovog teksta. Osim toga, Google je pripremio i verziju alternativnog prenosa konferencije na američkom znakovnom jeziku, koju možete pronaći ovde.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi