Huawei Luxeed električna limuzina uslikana na ulici

Pre nekoliko dana, CEO Huawei Smart Car Business Group najavio je lansiranje novog električnog automobila pod nazivom Huawei Luxeed, koji je primećen na ulici

Huawei Luxeed električna limuzina uslikana na ulici

Interesantno je da je cela prednja maska Huawei Luxeed vozila potpuno zatvorena, sa širokim farovima sa 4 LED lampe i trakom za dnevnu vožnju. Na gornjem delu se vidi radarski sistem za praćenje vožnje i možda autonomiju. Kamere okrenute ka nazad sa leve i desne strane omogućavaju pregled onoga što se dešava iza vas, a sve to pokreće Huawei ADS 2.0 tehnologija pametne vožnje koja se oslanja na HarmonyOS 4 operativni sistem.

Huawei Central navodi da je automobil, iako nije zvanično objavljeno napravljen od strane poznatog kineskog proizvođača, kompanije Chery, čiji brend se i nalazi u donjem levom uglu zadnje strane. Za sada, sve više nezvaničnih informacija potkrepljuje ove tvrdnje, a očekuje se da bismo novu Huawei električnu limuzinu zvanično mogli da vidimo u narednih mesec dana.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi