Ilon Mask zamenio logo Twitter mreže sa likom Dogecoin psa, cena skočila za 30%

Cena Dogecoin novčića je porasla za 30% kada su Twitter korisnici primetili da se umesto prepoznatljive plave ptičice na Home dugmetu sada nalazi Dogecoin logo

Ilon Mask zamenio logo Twitter mreže sa likom Dogecoin psa, cena skočila za 30%

Za većinu korisnika Twitter mreže prepoznatljivi logo plave ptičice, koji se nalazi na Home dugmetu zamenjen je crtanim Šiba Inu likom, zaštitnim znakom Dogecoin kriptovalute. Od trenutka od kad je zamena izvršena, cena DogeCoin novčića je porasla za čak 30%, sa 7,7 na 10 centi, a Dogecoin je ušao u teme u trendu na Twitter mreži.

Promena se desila nekoliko dana nakon što je Twitter počeo da menja svoj sistem verifikacije. Nekim nalozima sa takozvanom “starom verifikacijom”, kao što je New York Times, uklonjene su plave značke. Ostali su zadržali svoje statuse tako što su se pretplatili na Twitter Blue servis ili su verifikovali svoj stari nalog.

Ilon Mask je sinoć u 22h po našem vremenu objavio fotografiju stare konverzacije u kojoj ga je jedan korisnik pozvao da promeni kupi Twitter mrežu i promeni logo u Doge. Mask je u zaglavlju napisao: “Kao što sam i obećao.”

U ovom trenutku, svi potezi Ilona Maska se mogu objasniti sa “zato što može.”

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (2)
  1. Cineman


    View image at the forums

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi