Investitori misle da ćemo kupovati iPhone 16 zbog Ai funkcija – da li su u pravu?

Investitori smatraju da će AI funkcije na novom iPhone 16 telefonu pokrenuti superciklus prodaje u 2025. godini – da li je baš tako

Investitori misle da ćemo kupovati iPhone 16 zbog Ai funkcija – da li su u pravu?

Kako svet postaje sve više opsednut AI funkcijama na telefonima, sve više proizvođača je prinuđeno da uvodi nove funkcije koje se oslanjaju na asistenciju veštačke inteligencije. Apple će takođe imati neki vid veštačke inteligencije na predstojećoj (i još nenajavljenoj) seriji iPhone 16 telefona. Čini se da investitori predviđaju kako će AI na iPhone-u 16 biti ključni faktor koji će pokrenuti superciklus prodaje u 2025. godini.

Investiciona firma Vedbush predviđa priličan uspeh AI servisima na iPhone telefonu. Informacije potiču iz beleške u koju je imao uvid AppleInsider. Vedbush je sada podigao procenjenu vrednost Apple akcija sa 250 na 275 dolara. U belešci se takođe pominje da bi moguće uvođenje i objava AI funkcija na Apple uređajima tokom WWDC kongresa, bio jedan od najvažnijih događaja u ovoj deceniji za Tima Kuka.

Prema ovoj firmi koja se bavi investicijama, AI karakteristike će postaviti temelje za iPhone superciklus. Superciklus je u osnovi period povećane prodaje proizvoda. Takođe će se preokrenuti trend usporavanja prodaje u Kini.

Očekujemo da će novi iOS 18 biti predstavljen tokom Apple WWDC manifestacije, koja je zakazana za održavanje u poriodu od 10 – 14. juna. Cela industrija očekuje da će Apple konačno govoriti o veštačkoj inteligenciji i njenim funkcijama na svojim uređajima, pre svih iPhone 16 telefonu sledeće generacije. AI na iPhone 16 modelu se očekuje da će biti uzbudljiv i zanimljiv.

Novi modeli iPhone telefona su nedavno dobili najave značajnijih poboljšanja o čemu redovno pišemo, kako bi se razlikovali od prethodnih verzija. Dodavanje nekih zanimljivih AI funkcija može u velikoj meri uticati na motivaciju budućih korisnika u pravcu kupovine novih modela. Sada nam ostaje da vidimo koje će sve AI funkcije Apple uključiti i da li će one biti u rangu sa, recimo, Samsung Galaxy AI mogućnostima, prenosi PhoneArena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. 3katana

    Bice da je ovo vise pracenje trenda nego neka narocita kalkulacija koja osigurava vecu prodaju. AI je u odredjenoj mjeri vec sada dostupan, i na sadasnjim modelima

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi