iPhone 15 Pro Max potražnja veća od 14 Pro Max, kažu insajderi

Pretprodajni period za nove iPhone 15 telefone krenuo je u petak, a prema insajderskim informacijama, iPhone 15 Pro Max već beleži odlične rezultate

iPhone 15 Pro Max potražnja veća od 14 Pro Max, kažu insajderi

Pretprodaja nije krenula svuda, ali je potražnja za novim iPhone telefonima, posebno perjanicom ponude – iPhone 15 Pro Max velika, kaže insajder Ming Či Kuo. Potražnja za osnovnim iPhone 15 i iPhone 15 Plus modelima je skoro jednaka kao i za prošlogodišnjim iPhone 14 i 14 Plus modelima, ali je kod Pro modela situacija drugačija.

Deluje da je spisak unapređenja kod najjačeg iPhone 15 Pro Max modela pretegao tas na vagi, pa je potražnja za ovim modelom porasla, a smanjila se kod iPhone 15 Pro, u odnosu na prošlu godinu.

Sa druge strane, i vreme čekanja na iPhone 15 Pro Max je značajno duže nego što je to bilo prošle godine kod 14 Pro Max. Uzrok tome su svakako kompleksniji elementi novog najjačeg telefona u ponudi, kao i izmene koje su dovele do blagog poremećaja u lancu nabavke, pa se već neko vreme pominje da će se za Pro Max čekati do kasno u oktobru.

Kuo u svom postu na medium mreži navodi i da bi ovim tempom Apple bez problema mogao da stigne do cifre od 80 miliona isporučenih novih iPhone 15 telefona samo do kraja ove godine.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi