Motorola snizila cene svojih najpopularnijih telefona u Srbiji

Pored odličnog dizajna i izuzetnih performansi koje nude korisnicima, Motorola razr 40 ultra i edge 40 sada dolaze i sa nižom cenom.

Motorola snizila cene svojih najpopularnijih telefona u Srbiji

U pitanju su dva najtraženija Motorola telefona u Srbiji koja su upravo postala još bolja kupovina.

Cena Motorola razr 40 ultra modela snižena je na 135.990rsd, dok cena modela edge 40 iznosi 50.000rsd.

Motorola edge 40

Uprkos jakoj konkurenciji u srednjem segmentu, Motorola edge 40 postavila se kao jedan od najtraženijih modela u Srbiji zahvaljujući brojnim prednostima koje donosi.

Pored upečatljivog dizajna, Motorola edge 40 opremljena je najnovijim MediaTek Dimensity 8020 čipsetom koji je uparen sa 8/256GB memorije, a tu je i IP68 sertifikat za otpornost na vodu i prašinu, kao i odlični 6.5-inčni pOLED displej sa osvežavanjem ekrana od 144Hz.

Ono što dodatno izdvaja ovaj model jesu stereo zvučnici sa Dolby Atmos tehnologijom, 50MP kamera sistem sa optičkom stabilizacijom sa najširom blendom do sada korišćenom na nekon telefonu za odlične fotografije u svim svetlosnim uslovima i 68W brzo punjenje sa opcijom 15W bežičnog punjenja.

Motorola razr 40 ultra

Svaka funkcija na ovom telefonu pažljivo je osmišljena kako bi ispunila sve potrebe modernih korisnika koji traže izbalansirano iskustvo korišćenja telefona, dizajn koji oslikava njihovu ličnost i vrhunsku tehnologiju.

Motorola razr 40 ultra nalazi se na čelu razr porodice i predstavlja najtanji telefon na preklop u industriji kada je zatvoren.

Uređaj je opremljen Snapdragon 8+ Gen 1 mobilnom platformom, efikasnom baterijom i najvećim eksternim ekranom na bilo kom telefonu na preklop.

Sa prednje strane telefona smeštene su dve kamere 12MP široka kamera sa optičkom stabilizacijom slike i 13MP ultraširoka, dok je iznad glavnog ekrana smeštena 32MP selfi kamera. Motorola je uključila i dugotrajnu bateriju koja je veća nego ona u prethodnim generacijama i koja pruža ultra-brzo 30W TurboPower i bežično punjenje.

Više informacija saznajte na: https://www.motorola.com/rs/sr/home

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (4)
 1. Milosnis018

  Džabe kada kod operatera stoje stare cene.

 2. jocasylver

  Verovatno su snizili cene u zvaničnim prodavnica a gde je skuplje i sa popustom nego kod operatera

 3. Milosnis018

  Kod operatera je sada Motorola Edge 40 skuplja 8000 bez paketa u odnosu na prodaju kod npr. Gigatrona. Kada bi operateri spustili na sadasnju cenu automatski bi preko paketa bila još povoljnija.

 4. Dzombache

  Šteta što nisu spustili i Edge 40 Pro... (mada znam da je u startu povoljna cena u odnosu na globalne)

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi