Novi Lenovo Legion tablet stiže sa Snapdragon 8+ Gen 1 i 16 GB RAM-a

Na kineskoj društvenoj mreži Weibo pojavile su se specifikacije za novi Lenovo Legion tablet za igre koji će biti naslednik Legion Y700

Novi Lenovo Legion tablet stiže sa Snapdragon 8+ Gen 1 i 16 GB RAM-a

Predstojeći, novi Lenovo Legion tablet za igre imaće Snapdragon 8+ Gen 1 čipset i do 16 GB radne memorije, otkrivaju procurile specifikacije koje prenosi GSMArena. Prvi gejmerski Lenovo tablet predstavljen je prošle godine kao Legion Y700, a sada su se na kineskoj društvenoj mreži Weibo pojavile rane specifikacije njegovog ovogodišnjeg naslednika.

On će zadržati LCD ekran veličine 8,8 inča sa 2,5K rezolucijom od 2560×1600 piksela od svog prethodnika, ali će brzina osvežavanja ekrana sada biti 144 Hz u odnosu na prethodnih 120 Hz. Poboljšanje za sledeći Lenovo Legion uređaj dolazi i u pogledu RAM mogućnosti jer se sa prethodnih 8/12 GB u novom modelu povećava na 16 GB.

Baterija će takođe biti jačine 6550 mAh sa podrškom za žično punjenje od 45 W. Prednja kamera će navodno imati 8 MP, dok će zadnja biti sa modulom od 13 MP

Predstojeći tablet za igre će zadržati 8,8-inčni LCD sa rezolucijom od 2560×1600 piksela od svog prethodnika, ali će se pohvaliti bržom brzinom osvežavanja od 144 Hz u poređenju sa prethodnikom od 120 Hz. Uređaj će takođe zadržati svoju bateriju od 6550 mAh i žično punjenje od 45 W. Prednja kamera će ostati na 8 MP, a zadnja će imati modul od 13 MP.

Ostali detalji podrazumevaju linearni X-axis motor, dvostruke zvučnike i veliku VC rashladnu komoru koja pomaže u kontrolisanju radne temperature. Trenutno nema informacija o nazivu novog modela, kao ni o tačnom datumu njegovog izlaska, za koje insajderi tvrde da će izaći tokom ove godine.

S obzirom na to da je kompanija ove godine potvrdila da odustaje od Lenovo Legion gejming telefona, na osnovu novih informacija to očigledno ne važi i za ovakvu vrstu tablet uređaja.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi