Nova Discord monetizacija: plaćanje za ekskluzivne mimove i mikro-transakcije

Nova Discord monetizacija omogućava vlasnicima servera da prodaju digitalne proizvode, dodajući još jedan potencijalni izvor prihoda za korisnike

Nova Discord monetizacija: plaćanje za ekskluzivne mimove i mikro-transakcije

Discord, popularna platforma za online komunikaciju, najavila je novu funkciju koja bi mogla značajno da promeni način na koji vlasnici servera zarađuju novac. Konkretno, Discord monetizacija je u test fazi, koja će vlasnicima servera omogućiti da prodaju digitalne proizvode kao što su e-knjige, gejming vodiči ili slike za pozadinu, direktno korisnicima servera.

Prema rečima Derika Janga, direktora proizvoda na Discordu, ova inicijativa predstavlja deo šire strategije kompanije da omogući vlasnicima servera da monetizuju svoju aktivnost na platformi. “U narednim mesecima, počećemo da testiramo načine na koje vlasnici servera mogu prodavati digitalne proizvode koristeći opciju ‘Downloadables’,” objasnio je Jang.

U sklopu ove inicijative, Discord je predložio i uvođenje različitih pretplatničkih paketa, uključujući “Supporter” za 3,99 dolara, “Supporter+” za 4,99 dolara, “Super Supporter” za 9,99 dolara i “Early Access Pass” za 7,99 dolara. Svaki od ovih paketa će ponuditi različite prednosti, a vlasnici servera će imati mogućnost da ih prilagode svojim potrebama.

Ova nova funkcionalnost mogla bi da ima značajan uticaj na Discord zajednicu, omogućavajući korisnicima da ostvare dodatni prihod putem prodaje digitalnih proizvoda. Više informacija o novim funkcionalnostima možete naći na Discord blogu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Dovla_sheen


    View image at the forums

    Nova Discord monetizacija: plaćanje za ekskluzivne mimove i mikro-transakcije​
    Nova Discord monetizacija omogućava vlasnicima servera da prodaju digitalne proizvode, dodajući još jedan potencijalni izvor prihoda za korisnike

    Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/n...je-za-ekskluzivne-mimove-i-mikro-transakcije/

    Komentar se ne tiče ovog teksta već ovih motion story-a koje ste uveli. Ako može bez toga, jako je naporno za praćenje i nema potrebe za ovakvom glupošću gdje story nestane prije nego uspjete da vidite o čemu se uopšte radi...

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi