Sledeća Oppo Find serija telefona zvanično stiže u Evropu

Lepe vesti sa mobilnog kongresa u Barseloni nastavljaju da stižu, a među njima je i to da predstojeća Oppo Find serija telefona dolazi u Evropu

Sledeća Oppo Find serija telefona zvanično stiže u Evropu

Oppo se vraća u Evropu i to u velikom stilu, jer je tokom drugog dana mobilnog kongresa u Barseloni, kompanija potvrdila da njena sledeća vodeća serija telefona dolazi i na ovo tržište. Tako će sledeća Oppo Find serija telefona biti dostupna u svim zemljama u kojima je kompanija i ranije bila pristuna.

Osim povratka na evropsko tržište, još jedna velika najava kompanije na sajmu je i trogodišnje partnerstvo sa španskom grupom Telefonica, koja će pomoći kompaniji u povratku.

Ipak, treba imati u vidu da tačna formulacije najave povratka Oppo Find telefona glasi „nadolazeća generacija Find serije“, što znači da aktuelni Find X7 Ultra model i dalje nećemo videti na evropskom tržištu. Tako će brojni ljubitelji ovog brenda morati da sačekaju sledeću Find X8 seriju i/ili Find N4 savitljive teleofne.

Takođe, tu su i Oppo Reno telefoni koji bi već tokom ove godine trebalo da stignu u ruke evropskih kupaca, nudeći više solidnih opcija iz srednje pa sve do premijum klase uređaja.

Partnerstvo sa Telefonica grupom znači da će Oppo početi da prodaje svoje uređaje putem mobilnih operatera u najmanje četiri države, a Španija je očigledno prva. Međutim, Telefonica takođe posluje i u Nemačkoj, Irskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Kada je u pitanju Srbija, iako i dalje nema zvaničnih informacija o svim zemljama u kojima će kompanija biti prisutna, u opsegu kompanije bi trebalo da se nađe i naša zemlja s obzirom na to da su neki njeni telefoni niže ili srednje klase već prisutni kod nas.

Oppo je prethodno prestao da prodaje svoje proizvode u Evropi nakon pravnog spora oko 5G patenata sa kompanijom Nokia. Međutim, prošlog meseca su obe kompanije potpisale višegodišnji ugovor o razmeni licenci, otvarajući tako vrata za povratak kompanije Oppo na evropski kontinent, podseća GSMArena.

Više o novitetima sa ovogodišnjeg MWC sajma pratite na našem sajtu, kao i u direktnom izveštavanju redakcije na društvenim mrežama i YouTube kanalu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi