Specijalna akcija do kraja godine – uz Huawei Watch GT 4 dobijate na poklon i Huawei FreeBuds SE 2

Do kraja godine čeka vas specijalna akcija na kojoj uz kupovinu pametnog sata Huawei Watch GT 4, na poklon dobijate i Huawei FreeBuds SE 2 slušalice

Specijalna akcija do kraja godine – uz Huawei Watch GT 4 dobijate na poklon i Huawei FreeBuds SE 2

Najnovije istraživanje koje je sproveo Huawei pokazuje da čak 91 posto Evropljana želi da usvoji barem jednu zdravu naviku. Ako ste jedan od njih, i želite da u novu godinu zakoračite zdraviji, u boljoj formi, odmorniji i sa manje stresa, Huawei specijalna akcija koja traje do kraja godine – omogućava vam da uz kupovinu pametnog sata Huawei Watch GT 4, na poklon dobijete i slušalice Huawei FreeBuds SE 2.

Naime, kako je pokazalo Huawei istraživanje na uzorku od 8.000 ispitanika uzrasta od 18 do 64 godine iz osam evropskih zemalja (Bugarska, Nemačka, Italija, Poljska, Rumunija, Španija i Turska), 72 posto Evropljana potvrdilo je da ima problema sa motivacijom kada je reč o održavanju zdravog stila života. Zbog velikog broja obaveza često zaboravljamo da vodimo računa o svom fizičkom, ali i mentalnom zdravlju, a Huawei Watch GT 4 donosi brojna pametna rešenja koja će vam pomoći da u novoj godini odvojite više vremena za sebe.

Naime, zbog užurbanog tempa svakodnevnog života često nam se čini da pored poslovnih obaveza ne stižemo da odvojimo vreme za drage ljude, rad na sebi, odmor i zabavu. Svake godine obećavamo sebi da ćemo unaprediti svoje veštine organizacije i pronaći vreme za sve što nam je važno, ali nam je često potrebna dodatna pomoć kako bismo to i ostvarili.

Huawei Watch GT 4 nudi vam mogućnost da organizujete svoj raspored i spisak obaveza, i da su vam sve bitne informacije uvek na dohvat ruke – potrebno je samo da ga sinhronizujete sa svojim telefonom, a taj proces je izuzetno praktičan i intuitivan, budući da je Huawei Watch GT 4 jedini pametni sat kompatibilan i sa Android i sa iOS uređajima.

Ukoliko pak u novoj godini želite da ostanete u dobroj formi ili ostvarite još bolje fitness rezultate, Huawei Watch GT 4 biće vam savršeni lični trener koji će vas voditi ka cilju iz nedelje u nedelju. Stay Fit aplikacija za precizno merenje kalorija, Activity Ring koji vam pruža uvid u fitnes rezultate i ukupnu fizičku aktivnost i preko sto različitih sportskih režima za navođene treninge samo su neke od inovacija koje će vam pomoći da u 2024. godini dođete do željenih rezultata i usvojite nove sportske navike.

Kako se uvek bolje trenira uz omiljenu plejlistu, Huawei FreeBuds SE 2 predstavljaju idealan dodatak za još bolje sportske rezultate. Ove bežične slušalice donose i do 40 sati zvuka bogatog detaljima, i to u izuzetno kompaktnoj kutijici, u dve osvežavajuće, zimske nijanse – Ceramic White i Isle Blue.

Takođe, IP54 otpornost na prašinu i prskanje garantuje da će ove slušalice uvek moći da vas isprate na treningu, čak i na otvorenom.

Huawei Watch GT 4 i Huawei FreeBuds SE 2 predstavljaju savršenu kombinaciju gedžeta koja će vam pomoći da ostvarite svoj pun putencijal, zato iskoristite ovu jedinstvenu prazničnu akciju u bilo kojoj radnji A1, Mts, Yettel, Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedija i postanite najbolja verzija sebe u novoj godini.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi