Besplatno upoznajte apokaliptični Tokio pošto je AAA igra Ghostwire: Tokyo dostupna do pet popodne na Epic Games

Epic Games Store besplatno vam omogućava da do pet popodne upoznate apokaliptični Tokio, odnosno da u svoju biblioteku preuzmete AAA igru Ghostwire: Tokyo

Besplatno upoznajte apokaliptični Tokio pošto je AAA igra Ghostwire: Tokyo dostupna do pet popodne na Epic Games

Kao deo praznične Epic Games Store akcije dnevnih besplatnih igara, danas je do pet popodne dostupan dobar AAA naslov Ghostwire: Tokyo. To znači da treba da požurite ukoliko želite besplatno da upoznate apokaliptični Tokio i oprobate se u ovoj akciono-avanturističkoj igri, a ukoliko vam se svidi, možete zauvek da je zadržite u svojoj biblioteci igara.

Odrednica „AAA igre“ u gejming industiriji koristi se za označavanje visokobudžetnih igara visokog profila koje obično proizvode i distribuiraju poznati izdavači, a ove igre često su rangirane kao „blokbasteri“ zbog svoje izuzetne popularnosti. Jedna od takvih igara je upravo i Ghostwire: Tokyo koju izdaje Bethesda.

Apokaliptični Tokio u igri prate smrtonosne natprirodne sile koje šetaju ulicama, a stanovništvo grada je nestalo. Ove sile pokrenuo je opasni okultista, a zbog njega Tokio nestaje u trenu. Da biste spasili grad, treba da unapredite svoje sposobnosti udružujući se sa moćnim „spektralnim“ entitetom i otkrijete istinu koja stoji iza nestanka stanovništva, dok se paralelno suočavate sa nepoznatim.

Igru prati ultra moderni gradski pejzaž zajedno sa njegovim tradicionalnim hramovima i uskim uličicama, čineći grad zadivljujuće lepim, ali njime vrve Yokai duhovi koji su osvetoljubivi. Avanturom besplatno upoznajte kultne znamenitosti Tokija kao što je Šibuja prelaz ili Tokijski toranj koji su u igri prikazani sa neverovatno urađenim detaljima koristeći tehnologiju sledeće generacije.

U akciji treba da savladate kombinaciju elementarnih moći koje možete unapređivati, ali i veštinu lova na duhove kako biste se borili protiv natprirodnih pretnji. Takođe, ono što je besplatno za sve igrače je i Spider’s Thread ažuriranje koje sadrži nekoliko dodataka osnovnoj igri, uključujući: novu oblast za istraživanje, proširene scene, nove sporedne misije, potpuno nove neprijatelje, poboljšanja kvaliteta života, dodatne borbene veštine i novi režim igre The Spider’s Thread.

Besplatno upoznajte apokaliptični Tokio, ali pre toga proverite da li ispunjavate sistemske zahteve za Ghostwire: Tokyo

Ono što će vam biti potrebno da biste uopšte mogli da pokrenete ovu igru je najmanje 64-bit operativni sistem Windows 10 i to verzija 1909 ili novija, kao i procesor ranga Intel Core i7 4770K ili AMD Ryzen 5 2600 sa 12 GB RAM-a. Igra će da vam zauzme barem 26 GB slobodnog prostora, a preporučeno je da koristite SSD kao i DirectX verziju 12.

Na strani grafike, minimum koji bi trebalo da imate spada u nešto poput Nvidia GTX 1060, AMD Radeon RX5500XT ili Intel Arc A380.

Kada su u pitanju preporučeni sistemski zahtevi, po pitanju procesora oni rastu na Intel Core i7 6700 ili isti AMD Ryzen 5 2600 koji je i među minimalnim sistemskim zahtevima. Preporučeni RAM u ovom slučaju je 16 GB, a grafičke karte penju se na modele kao što su Nvidia GTX 1080, AMD Radeon RX5600XT ili Intel Arc A750.

Kada su u pitanu Intel grafike, na Epic Store Games sajtu stoji i naznaka da bi ukoliko koristite njih, trebalo da proverite Intel sajt u vezi sa njihovom kompatibilnošću sa različitim procesorima. Ako vam se sve navedeno sviđa, požurite na Epic Games prodavnicu po svoju verziju Tokija.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi