Dnevne besplatne igre i promo kuponi se vraćaju na Epic Games kao deo velike godišnje praznične akcije

Osim besplatnih igara na nedeljnom nivou, dnevne besplatne igre i promo kuponi su ponovo na Epic Games sajtu kao deo praznične akcije koja traje do 10. januara

Dnevne besplatne igre i promo kuponi se vraćaju na Epic Games kao deo velike godišnje praznične akcije

I ove godine Epic Games je odlučio da obraduje korisnike pa su opet, kao deo ovogodišnje praznične akcije, dnevne besplatne igre, ali i promo kuponi dostupni na sajtu, pri čemu, kako deluje, to ne poništava akciju besplatnih igara na nedeljnom nivou.

Promo kuponi sa 33 posto popusta koji se mogu upotrebiti više puta su zvanično onlajn, a sajt je povećao i svoje „Epic Rewards“ kredite na 10 posto popusta. Iako su dnevne besplatne igre uvek velika atrakcija na Epic Games sajtu, pomenuti promo kuponi podrazumevaju 33 posto popusta na igre koje ispunjavaju uslove: to znači igre, ali ne DLC, kupovinu stavki u igrama ili valutu. Svi automatski dobijaju kupon i on se, takođe automatski, obnavlja svaki put kada ga iskoristite, što ga čini praktično stalnim popustom od 33 posto.

Kada su u pitanju dnevne besplatne igre, njih će biti ukupno 17, a akcija je počela juče sa naslovom Destiny 2: Legacy Collection, paketom ekspanzija Witch Queen, Beyond Light i Shadowkeep za Destiny 2.

Za svaku od igara, imaćete 24 časa da je besplatno dodate u svoju biblioteku, posle čega će igra biti vaša zauvek. Međutim, sledeća dnevna besplatna igra neće biti otkrivena do 19. decembra, posle čega se stvari ubrzavaju, gde bi one trebalo da doslovno izlaze na dnevnom nivou sve do početka januara.

Neouobičajeno je međutim, da Epic Games Store u promociju uključi i besplatne igre iz prethodne nedelje, ali ove godine je izgleda tako.

Ove Epic Games rasprodaje obično nisu popularne kao one koje nudi Steam ili GOG, ali u njegovom slučaju, promo kuponi se odnose kako na redovne, tako i na već snižene cene igara. To znači da neke igre mogu da budu dosta jeftinije nego na drugim platformama, čak iako je početna cena već snižena u odnosu na druge prodavnice.

Jedan od primera za to je ono što se desilo „Black Friday“ akcije. Naime, Payday 3 nije bio na sniženju na Epic Games prodavnici, ali ga je kupon učinio jeftinijim od promo cene sa Steam jesenje rasprodaje. U prevodu, ovo znači da bi pri korišćenju kupona trebalo da proverite igre koje želite da kupite i na drugim platformama, pa onda da izaberete najpovoljniju ponudu.

Uz dnevne besplatne igre i Epic Rewards program je unapređen tokom akcije

Program Epic Rewards je takođe povećan tokom trajanja praznične akcije. Obično, kada kupite igru na ovom sajtu, dobijete pet posto povrata u vidu kredita koji može da se koristi za buduće kupovine igara. Međutim, tokom trajanja akcije, to se povećava na 10 posto.

Dakle, ukoliko kupite igru koja košta 60 dolara, dobićete kredit od šest dolara koji možete da koristite pri sledećoj kupovini. Međutim, ne treba zaboraviti da se nagrade iz ovog programa dodeljuju nakon 14 dana od kupovine, i kumulativne su prirode. To znači da ih možete pustiti da se gomilaju, ukoliko odvajate novac za nešto veliko. Takođe, ovi krediti ističu nakon 25 meseci, tako da gledajte da ih iskoristite pre nego što isteknu.

Uz sve ovo, u toku je i akcija koja omogućava svakome ko kupi Alan Wake 2 tokom praznične rasprodaje dobija vaučer za besplatan primerak igre Alan Wake Remastered, koji inače košta 30 dolara.

Uzgred, Alan Wake 2 ima 20 posto popusta tokom rasprodaje na svoju redovnu cenu od 50 dolara.

Dakle, sa promo kuponom od 33 posto, cena ove igre pada na samo 27 dolara, što je veoma dobra cena za jednu od najboljih igara iz ove godine, ukoliko je sudeći po godišnjoj ceremoniji koja ih bira.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi