Dve besplatne igre čekaju vas danas do pet popodne na EpicGames sajtu, posle čega stižu nove

S obzirom na to da EpicGames četvrtkom pravi presek stanja na svom sajtu, to znači da vas danas do pet popodne tamo čekaju dve besplatne igre, obe borbenog tipa

Dve besplatne igre čekaju vas danas do pet popodne na EpicGames sajtu, posle čega stižu nove

Četvrtak je dan kada EpicGames Store pravi presek igara koje poklanja na nedeljnom nivou, što znači da ih svake nedelje do tog dana u pet popodne možete besplatno preuzeti u svoju biblioteku posle čega će biti vaše zauvek. Tako vas danas do 16:59 časova čekaju dve besplatne igre – ovog puta obe borbenog tipa – Mighty Fight Federation i Jitsu Squad.

To znači da danas praktično možete besplatno preuzeti nekoliko igara, dve do pet, a posle tog vremena i nove naslove ili naslov koji će biti u ponudi do sledećeg četvrtka, ukoliko EpicGames danas ne odluči da prekine svoju akciju poklanjanja.

Mighty Fight Federation borba u klasičnoj 3D areni

Kompetetivni, borbeni naslov koji nudi podršku za kontrolere i igranje za više igrača je Mighty Fight Federation u kom možete birati jednog od 14 dostupnih likova sa jedinstvenim stilovima igre.

Ova igra je povaratak klasičnim 3D borcima u areni, sa fokusom na osnovne borbenih igara, gde se suočavate sa protivnicima u mečevima jedan na jedan ili se udružujete sa saveznicima.

Udarajte protivnike u zidove, lansirajte ih u vazduh ili pratite brze napade protivnika, uz različite likove koji imaju različite mogućnosti kombinovanja udaraca. Koristite Hype mehaniku igre za izbegavanje ili suprotstavljanje napadima protivnika.

Priča naslova leži u ogromnim dometima svemira gde leži biće neverovatne kosmičke moći poznato kao Hyperion. On je, posedujući sposobnost da podesi stvarnost prema svojoj volji, sakupio najzanimljivije ratnike iz celog univerzuma, a cilj mu je da ih međusobno suprotstavi u „najelektričnijem“ događaju svemira: The Mighty Fight Federation. Naslov sadrži tutorijale, obuke i režime misija, a možete se boriti zajedno sa do četiri igrača i onlajn.

Indi borba – Jitsu Squad

Druga besplatna igra je kooperativni naslov za četiri igrača inspirisan Marvel vs Capcom serijalom. Jitsu Squad takođe nudi podršku za kontrolere i iskustvo igranja sa jednim ili više igrača.

Igra podrazumeva zajedničku ekipu od četiri borca koja protivnike treba da pobedi brzom akcijom u haotičnim bitkama. Ima pristupačnsost i klasičinu mehaniku koju smo imali prilike da vidimo u naslovima Streets of Rage i Final Fight, ali sa brzinom i intenzitetom igara kao što su Marvel vs Capcom II, Dragonball FighterZ i Super Smash Bros.

Režim igranja omogućava prebacivanje između dostupnih likova, a možete kontrolisati i ceo Jitsy odred u jednoj misiji, ili naprotiv, igrati sa prijateljem i izabrati po dva lika. Poenta je da sakupite dovoljno takozvanih kugli duše i zaradite svoj ultimativni oklop pomoću kog ćete u borbama postati nepobedivi, a svi vaši napadi i specijalni potezi biće jači nego ranije.

Današnje dve besplatne igre ne traže ni jake sistemske zahtevne

Obe igre koje su dostupne još danas ne traže jake sistemske zahteve, ni minimalne ni preporučene.

Tako, da biste mogli da pokrenete Mighty Fight Federation treba da imate barem Windows 8 (64-bit), dok je preporučena verzija operativnog sistema Windows 10, takođe 64-bit. Na strani procesora dovoljan će biti neki u klasi Intel Core i3-4160 koji radi na 3,60 GHz, dok je preporučeni CPU, neki na nivou Intel Core i5-4690K ili AMD FX-9370. Minimalni RAM treba da ima 4 GB, a za bolje iskustvo igranja 8 GB, a sama igra zauzeće vam sedam gigabajta slobodnog prostora na računaru. Igru ćete moći da isprobate i sa Nvidia GeForce GTX 480, GTX 570 ili GTX 670 grafikama, a ukoliko imate nešto na nivou GeForce GTX 1060 ili AMD Radeon R7 370 iskustvo će biti bolje.

Kada je u pitanju druga od dve besplatne igre, odnosno Jitsy Squad možete je igrati i na Windows 7 (64-bit) operativnom sistemu, ali bi bilo bolje da je u pitanju Windows 10. Procesori za njeno pokretanje takođe ne moraju biti novijeg datuma već neki DualCore koji radi na 2,5 GHz ili za bolji doživljaj to može biti Intel i5+.

Minimalna grafika koja podržava igru je Nvidia GeForce GTX 760, AMD Radeon R9 270X ili bolja, dok je preporučena ili Nvidia GTX 960, Radeon HD 5750 ili bolja. Trebalo bi da imate i DirectX 11, najmanje 8 GB RAM-a, a bolje bi bilo 16 GB. Prostor koji će vam igra zauzeti je još manji nego prva igra, odnosno samo 5 GB.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi