Dying Light Enhanced Edition i Shapez besplatni na Epic Games još koji dan

Ukoliko se prijavite na Epic Games do 13. aprila i dodate Dying Light Enhanced Edition i Shapez u svoju biblioteku uštedećete oko 40 evra na ove dve igre

Dying Light Enhanced Edition i Shapez besplatni na Epic Games još koji dan

S vremena na vreme Epic Games voli da nas obraduje sa baš dobrim igrama kao što je Dying Light. Iako nema ništa spektakularno novo sa zombi apokalipsama, jedinstvena mehanika koju je uvela ova igra postala je nadahnuće za veliki broj igara koji su se pojavile kasnije.

Na vama je da preživite u ruševinama sveta punog zombija, a ova verzija igre dolazi sa bagijem koji možete da vozite, dodatnim režimom igre, dva dodatna karantina i dva paketa koji će vam pomoći da lakše uživate u igri.

Iako je izašla 2016. godine, ova igra i dalje ima snagu da vam zaledi krv u žilama svojom dinamičnom akcijom i situacijama u kojima vas milisekunde dele do hordi zombija.

Preporučena konfiguracija traži Core i5 CPU 4. generacije, 8 GB RAM-a GTX 780 grafiku i 40 GB slobodnog prostora na SSD-u. Ukoliko imate iole prosečnu gejming mašinu, ova igra će da radi bez ikakvih problema, zato trk na Epic Games, odnosno na ovaj link i kliknite na Add to Library dok traje promocija.

Shapez

U paketu dolazi i Shapez, igra koja regularno košta 10 dolara, i koja od vas traži da napravite kompleksne fabrike kako biste automatizovali proces rada.

Fabrike automatizuju proizvodnju geometrijskih oblika, a sa povećanjem nivoa, oblici postaju sve kompleksniji, a vi treba da raširite svoju mašineriju na beskonačnu mapu. Pored toga, ova igra, koja bi trebalo da bude opuštajućeg tipa, od vas traži da pravite eksponencijalno više kako biste zadovoljili rastuću tražnju.

Krećete od osnovnih geometrijskih oblika na početku, da biste kasnije dodali boje celom procesu, što dodatno komplikuje igru. Odlična glavolomka koja će vam obezbediti sate i sate opuštanja u trenucima dokolice, a najbolja stvar je što igra traži CPU koji je jači od 2 GHz i 4 GB RAM-a da bi sve radilo savršeno. Možete je preuzeti na ovom linku.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi