Epic Games ove nedelje ima specijalnu besplatnu ponudu

Ove nedelje ćete do 16. maja, osim besplatne Circus Electrique igre na Epic Games Store sajtu takođe besplatno pronaći opremu i nagrade za RPG igru Firestone

Epic Games ove nedelje ima specijalnu besplatnu ponudu

Ukoliko do 16. maja u pet popodne odete na svoj Epic Games nalog, tamo ćete osim besplatne RPG igre Circus Electrique, pronaći besplatne nagrade za još jedan RPG naslov – Firestone. Ova specijalna Firestone ponuda biće dostupna svim igračima koji se do četvrtka prijave na svoj nalog, bilo da su novi ili stari nalozi u pitanju.

Stateški RPG Circus Electrique

Circus Electrique je delom RPG zasnovan na priči, delom na taktičkim zanimljivostima i upravljanjem cirkusom. Kada se svakodnevni stanovnici Londona misteriozno pretvore u opake ubice, samo talentovani izvođači u emisiji poseduju veštine neophodne da spasu grad.

Ova igra dobila je ime po najpoznatijoj londoskoj zabavi iz „alternativne istprije“, a naslov stavlja talentovane pojedine u taktički povezane bitke. Pomahnitali Bobi, britanski mornari koji su se pokvarili, agresivne otmene devojke i drugi arhetipovi iz viktorijanske ere stoje im na putu.

U igri testirajte veštine snagatora, duvača vatre, umetnika za bekstvo, klovnova i drugih klasičnih cirkuskih izvođača, od ukupno 15 arhetipova, pri čemu je svaki ima svoje taktičke opcije u borbi.

Minimalni sistemski zahtevi ove igre podrazumevaju Windows 7 (64-bit) operativni sistem, Intel Core i5-2500 procesor koji ima radnu frekvenciju od 3,3 do 3,7 GHz, četiri gigabajta memorije, DirectX 11 i grafičku kartu na nivou AMD Radeon HD 5770 ili Nvidia GeForce GT 740.

Kada su u pitanju preporučeni zahtevi, najbolje bi bilo da imate Windows 10 (64-bit), Intel core i3-8350K koji radi na 4 GHz, osam gigabajta memorije, DirectX 12 i grafičku kartu Nvidia GeForce GTX 970.

Specijalna Epic Games Firestone besplatna ponuda

Svi igrači koji se prijave na onlajn Firestone preko Epic Games naloga do četvrtka u 17 časova, dobiće besplatne ekskluzivne nagrade koje uključuju: 200 dragulja, 10 zajedničkih sanduka, pet neuobičajenih sanduka, 10 drvenih sanduka, pet gvozdenih sanduka, 360 komada „čudne prašine“, 50 svitaca, dva avatara, 35 žetona za igru, pet žetona prestiža i jedan ekskluzivni skin.

Ova igra je inače RPG koji vam omogućava da odaberete da se opustite i smislite strategiju ili zaronite u neprekidnu akciju. Sakupljajte heroje, nadograđujte veštine i opremu i razgovarajte sa prijateljima ili se uključite u PVP borbu u areni.

Sistemski zahtevi ove igre podrazumevaju minimum Windows 7 operativni sistem, Core i3 procesor, jedan GB RAM-a, DirectX 9, 400 MB slobodnog prostora, GTX serije 400 ili bolju grafičku kartu, kao i EpicID. S druge strane, preporučeno je da koristitie Windows 10, Core i5, da imare 2 GB RAM-a i 700 MB slobodnog prostora dok je na grafičkoj strani poželjno da imate GTX 1050 ili nešto bolje.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi