Grand Theft Auto VI stiže na jesen 2025. godine

U finansijskom izveštaju kompanije Take-Two, objavljen je okvirni datum izlaska nastavka kultne GTA franšize, pa tako Grand Theft Auto VI izlazi na jesen 2025.

Grand Theft Auto VI stiže na jesen 2025. godine

U finansijskom izveštaju za četvrti kvartal 2024. godine kompanije Take-Two, otkriveno je kada možemo da očekujemo sledeći nastavak GTA franšize, pa je tako ono što je ranije bilo nejasno i označeno kao kalendarska 2025. godina za Grand Theft Auto VI, sada je precizirano kao „jesen 2025. godine“.

Kako ulazimo u fiskalnu 2025. godinu sa pozitivnim zamahom, očekujemo da ostvarimo neto prihode od 5,55 do 5,65 milijardi dolara. Naša predviđanja odražavaju sužavanje ranije ustanovljenog vremenskog okvira za Grand Theft Auto VI sa kalendarske 2025. godine na jesen iste godine. Imamo veliko poverenje da će Rockstar Games pružiti neprevaziđeno iskustvo zabave, a naša očekivanja za komercijalni uticaj ove igre nastavljaju da rastu“, piše u izveštaju.

U drugim vestima vezanim za GTA, kompanija je izvestila da je GTA V prodat u 200 miliona primeraka: impresivno dostignuće koje ovu igru čini drugom najprodavanijom igrom svih vremena, ali još uvek 100 miliona primeraka manje od prvoplasiranog Minecraft-a.

Osim trejlera, Rockstar nije podelio više detalja o najiščekivanijem izdanju igre ove decenije. Takođe, tu su i informacije da studio planira lansiranje originalnog Red Dead Redemption naslova za PC, što se vidi iz programskog koda sa Rockstar lansera, ali za sada nema zvaničnih informacija o tome.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi