GTA VI neće biti ozbiljno drugačiji od GTA V

Bivši Rockstar programer, tvrdi da će gejmeri možda biti pomalo razočarani prvog dana, zbog toga što se GTA VI neće nešto ozbiljno razlikovati od GTA V, ali će i dalje biti najbolja igra na tržištu

GTA VI neće biti ozbiljno drugačiji od GTA V

Bivši zaposleni Rockstar Games-a, Obbe Vermeij, koji je radio na razvoju GTA VI igre podelio je svoja razmišljanja o Grand Theft Auto 6 i tome da će ga lubitelji ove popularne franšize definitivno prihvatiti, verujući da će to biti “najbolja igra na tržištu,” čak i ako bi prvobitno mogla razočarati neke.

Vermeij više nije uključen u razvoj GTA VI jer je napustio Rockstar Games 2009. godine. Međutim, pre toga je proveo skoro 14 godina kao tehnički direktor i imao je veliku ulogu u programiranju GTA 3 i 4 igara, kao i Vice City i San Andreas. Nema sumnje, da je imao veliki uticaj na Grand Theft Auto serijal u celini i ima neka mišljenja o tome kako izgleda predstojeći nastavak na osnovu njegovog zvanično prikazanog trejlera.

U novom intervjuu, Vermeij objašnjava da nema nekih posebnih “internih informacija” o igri, ali je veoma impresioniran onim što možemo videti. Napominje da ga je scena na plaži iz trejlera, gde svaka osoba ima jedinstvenu animaciju, “oduševila.”

Međutim, nije siguran koliko će se GTA VI zaista razlikovati od prethodne igre u serijalu.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

“Ne mislim da će biti nešto WOOOW drugačiji od GTA 5, mislim da će ljudi možda biti čak pomalo razočarani prvog dana,” kaže Vermeij. “Ali će i dalje biti najbolja igra na tržištu.”

Iskreno, s obzirom na visoka očekivanja za sledeći nastavak, postoji šansa da bi neki mogli biti razočarani, zavisno od toga šta Rockstar može da isporuči, naravno. Ipak, Vermeij je optimističan i naglašava da “voli vajb Majamija,” za koji kaže da “odlično pristaje GTA serijalu.”

Za sada, još uvek smo u mraku oko mnogo  toga što nas čeka u GTA VI nastavku, još uvek smo videli samo jedan trejler, ali znamo da je planirano da igra bude lansirana na PS5 i Xbox Series X|S  konzola negde tokom jeseni 2025. godine, prenosi Games Radar.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Allen900

    Nije on bez razloga "napustio" Rockstar games , s ovakvim stavovima izletio bi cak i iz nekon indie studija a kamoli Rockstar games

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi