Rockstar Games obećava do sada neviđeno dobru igru sa izlaskom GTA VI

Take-Two Interactive najavljuje da će Grand Theft Auto VI, koji se očekuje na jesen 2025, biti najambiciozniji projekat Rockstar Games-a do sada.

Rockstar Games obećava do sada neviđeno dobru igru sa izlaskom GTA VI

Izdavač Grand Theft Auto VI, Take-Two Interactive, obećava da Rockstar Games radi na stvaranju iskustva “koje niko do sada nije video.” Očekivani naslov, koji Rockstar razvija, nedavno je potvrđen za izdavanje na jesen 2025. godine od strane matične kompanije Take-Two, a izvršni direktor izdavača, Strauss Zelnick, otkrio je da će igra biti najambiciozniji projekat do sada.

„Kada je reč o izvanrednom naslovu za koji postoje izvanredna očekivanja, nije stvar u greškama. Radi se o stvaranju iskustva koje niko do sada nije video, a Rockstar Games teži savršenstvu. Savršenstvo je zaista teško meriti,“ rekao je Zelnick tokom pojavljivanja na CNBC-u gde je upitan da li je broj grešaka u igri dobar pokazatelj napretka.

GTA VI je igra iz snova

Zelnick je takođe odgovorio na pitanje o tome koliko je uveren da će Rockstar ispuniti planirani datum izlaska s obzirom na trenutne finansijske poteškoće u industriji video igara. Priznao je da postoje određena kašnjenja, ali je izrazio veliku sigurnost da će studio uspeti da isporuči proizvod na vreme za jesen 2025.

„Postoji kašnjenje u industriji i nismo imuni na to. Međutim, suzili smo vremenski okvir jer smo vrlo sigurni u taj vremenski rok,“ objasnio je Zelnick.

Pored zvaničnih najava, fanovi su već počeli da spekulišu o mogućnostima koje bi GTA VI mogao doneti. Prethodni nastavak, GTA V, postavio je visoke standarde sa svojim ogromnim otvorenim svetom, dinamičnim likovima i višestrukim pričama koje se prepliću. Očekuje se da će GTA VI doneti još veći svet, naprednije grafičke mogućnosti i dublje priče.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Postoje glasine da će radnja igre biti smeštena u modernom Vice City-ju, gradu koji je bio popularan u prethodnim igrama serijala. Takođe se priča o mogućnosti igranja sa više glavnih likova, slično kao u GTA V, ali sa još većom slobodom i mogućnostima prilagođavanja.

Pored toga, očekuje se da će GTA VI imati snažnu integraciju sa online modom, donoseći nove načine interakcije među igračima, složenije misije i događaje u otvorenom svetu. Rockstar planira da iskoristi sve prednosti nove generacije konzola kako bi stvorio što realističniji i imerzivniji svet.

Iako detalji o priči i likovima još nisu otkriveni, fanovi su uzbuđeni zbog mogućnosti koje donosi nova tehnologija i umeće i posvećenost Rockstar Games-a. Sa velikim očekivanjima od strane igrača i industrije, GTA VI ima potencijal da postavi nove standarde za „open-world“ igre, piše Rollingout.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. vladat1

    Ja sam odustao od GTA V. Nekako mi kontrole nisu bile logične. Kao da je loše prerađen sa konzole. Možda sa nastavkom isprave taj problem sa Gameplay jem.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi