Da li je to Take Two upravo najavio GTA VII, pre nego što smo imali uopšte priliku da vidimo GTA VI?

Ljubitelji Grand Theft Auto serijala žele samo jednu stvar - datum izlaska GTA VI. Kao da im nije malo te muke, a sada je najavljen GTA VII

Da li je to Take Two upravo najavio GTA VII, pre nego što smo imali uopšte priliku da vidimo GTA VI?

Odbrojavanje se i dalje nastavlja. Rockstar Games je nedavno najavio da će sledeći deo čuvene gejming franšize, GTA VI izaći na jesen 2025. godine. Ovo se, naravno, odnosi na jesen na severnoj hemisferi, što znači da govorimo o  septembru, oktobru ili novembru sledeće godine. Još smo poprilično daleko od termina izlaska, a sada nas već “peckaju” provokacijama o GTA VII nastavku.

S tim u vidu, drugi trejler za GTA VI možda i nije toliko blizu koliko smo se u prvi mah nadali. Prvi trejler za igru je objavljen pre šest meseci, a s obzirom na to da su glasine prvobitno sugerisale izlazak početkom 2025. godine, mnogi su očekivali da bi drugi GTA VI trejler mogao doći ovog leta.

Međutim, s obzirom na pomeren datum izlaska i jesen 2025. godine, to sada deluje malo verovatno. Na kraju krajeva, Rockstar ne želi da hajp i marketing za GTA VI previše porani.

Iako smo željni više informacija o GTA VI, matična kompanija Rockstar Gamesa, Take-Two Interactive, upravo nas je sve iznenadila – stiže GTA VII.

GTA VII je provokacija ili zvanična najava?

CEO Take-Two Interactive-a, Strauss Zelnick, nedavno je govorio na TD Cowen 52. godišnjoj konferenciji o tehnologiji, medijima i telekomunikacijama, što su mediji ispratili sa velikom pažnjom, a gde su ga pitali o budućnosti franšize.

“GTA VII?” zadirkivao je Zelnick.

Konkretno, Zelnicka su pitali da li Rockstar planira da izbegne još jedan period od 12 godina između igara, kao što je slučaj sa GTA V i GTA VI.

“Važno je imati na umu da Rockstar nije objavio GTA V i sedeo skrštenih ruku 12 godina, zar ne? Pokrenuli smo GTA Online. To se pretvorilo u komplikovano, veliki, živi ekosistem koji nastavlja da raste i razvija se,” započeo je.

“Tako da se GTA potpuno transformisao iz igre koja je pravila velike, samostalne, monolitne naslove u GTA brend koja je sada praktično internet igra. Mislim da s obzirom na razmere popularnosti GTA brenda, to je ogromna kompanija sama po sebi, nema mnogo toga što bi moglo biti urađeno.”

“Ovo nije situacija gde je 12 godina praznine u proizvodima, to je 12 godina u kojima je Rockstar izbacivao veliku količinu sadržaja. I još jedan mali naslov zvani Red Dead (2).” Ovo je kratka provokativna informacija o GTA VII, ali lepo je znati da se zupčanici okreću u Rockstaru na raznim projektima, prenosi Gaming Bible.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. hurakura

    copy paste, samo se broj verzije menja

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi