Mortal Kombat 1 stiže u septembru, u pretprodaji od danas

NetherRealm, američki studio koji pravi video igre, juče je zvanično predstavio trejler za Mortal Kombat 1, novi nastavak igre koja stiže 19. septembra

Mortal Kombat 1 stiže u septembru, u pretprodaji od danas

Priča oko nastavka igre je prilično jednostavna: na kraju igre Mortal Kombat 11, ukoliko Liu Kang uspe da pobedi Šang Tsunga, time će zapravo stvoriti novi univerzum, koji u stvari postaje Mortal Kombat 1.

Zvanični 17+ video trejler je u skladu sa drugim najavama igre, pričom koja vas uvodi u jednu od najkrvavijih borbi koje su video igre ikada videle.

„To je u našoj krvi. Otkrijte ponovo rođeni Mortal Kombat univerzum koji je stvorio bog vatre Liu Kang. Mortal Kombat 1 uvodi novu eru kultne franšize sa novim borbenim sistemom, načinima igre i fatality završnim udarcima u mečevima“, piše u video snimku. 

Pretprodaja ove igre počinje danas, a svako ko je naruči u pretprodaji dobiće pristup njenoj beta verziji u avgustu, pre zvaničnog izlaska 19. septembra. Cene igre u zavisnosti od edicije koju naručite se kreću od 70 do 250 dolara.

U septembru igra će biti dostupna za PC, Xbox serije X/S, PS5 kao i za Nintendo Switch.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Cineman


    View image at the forums

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi