Nova besplatna igra na Epic Games: Ko pravi najbolje hamburgere u galaksiji?

Epic Games je za ovu nedelju spremio Godlike Burger, simulaciju intergalaktičkog restorana u kojem se borite sa svojim mušterijama, i pravite hamburgere od njih

Nova besplatna igra na Epic Games: Ko pravi najbolje hamburgere u galaksiji?

Godlike Burger je naziv nove igre koja je do 12. oktobra besplatna na Epic Games. Ovo je idealna prilika da se oprobate u intergalaktičkom restoranu u kojem vas bije reputacija da pravite najbolje hamburgere u univerzumu. Vaša tajna? Dosta luka, i mlevene mušterije…

Ova igra se pojavila pre godinu i po dana i iako liči na klasičnu simulaciju restorana, ima zaplet: morate da lovite vanzemaljce – svoje mušterije kako biste imali od čega da pravite pljeskavice. Vi ste neka verzija zlog Sunđer Boba u svemiru, samo sa zapletom sličnom Neighbours from Hell.

Vanzemaljci ne prestaju da dolaze, a na vama je da postavite zamke preko noći i unapredite svoje kućne aparate kako biste bolje kuvali svoj „tajni sos“. Isto tako treba da obratite pažnju na to da policija ne postane sumnjičava što dosta vaših mušterija uđe, ali nikad ne izađe. Zbog toga je potrebno relocirati leteći restoran s vremena na vreme na drugu planetu, ili potplatiti lokalne policajce da zažmure na jedno ili tri oka.

Različiti vanzemaljci se nalaze na različitim planetama, i svaki imaju svoje slabosti, ali i jače strane koje morate da uzmete u obzir ukoliko i dalje želite da imate najbolje hamburgere u galaksiji.

Van ove besplatne promocije, Godlike Burger košta malo manje od 20 evra, a ako je dodate u svoju Epic Games biblioteku do 12. oktobra do 17h, ostaće vaša zauvek. Igra nije previše grafički zahtevna, ali obratite pažnju da će vam trebati malo jači procesor i bar 8 GB RAM-a. Neka od starijih grafika poput GTX 750 ili RX 480 će biti sasvim dovoljne da sve teče glatko.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi