Nova Steam beta funkcija omogućava da sakrijete igre koje ne želite da drugi vide

Novim ažuriranjem stigla je Steam beta funkcija koja donosi zanimljivu mogućnost privatnosti na nalogu, odnosno sakrivanje igara od drugih na platformi

Nova Steam beta funkcija omogućava da sakrijete igre koje ne želite da drugi vide

Valve je danas najavio novu funkciju privatnosti za Steam klijent koja će vam omogućiti da sakrijete vidljivost igara koje kupite u prodavnici od drugih ljudi na platformi. Doduše, to je i dalje Steam beta funkcija, ali prema najavi izdavača beta testeri već mogu da je isprobaju tako što igre koje označe privatnim ostanu upravo to – privatne.

Ova opcija funkcionisaće tako što ćete moći igru da označite kao privatnu na tri mesta: u korpi za kupovinu, na listi igara u veb pregledaču ili direktno preko Steam klijenta.

Nova Steam beta funkcija je dobra ukoliko želite da sakrijete igre za koje baš i ne želite da otkrijete drugima da ih igrate, kao što je možda OnlyCans: Thirst Date.

Osim mogućnosti označavanja kupovine kao privatne prilikom plaćanja, beta verzija donosi i još dve nadogradnje za kupovinu. Jedna od njih je mogućnost dodavanja poklon igara za više prijatelja u korpu od jednom, a druga je mogućnost dodavanja jedne korpe za kupovinu na svakom uređaju.

Detalji o funkciji objavljeni su na sajtu Steam, a više informacija o njima možete pročitati na linku.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi