Spider-Man 2 je najbrže prodavana PS Studios igra ikada

Samo što je Insomniac objavio nastavak svoje veoma hvaljene igre, odnosno Spider-Man 2, ona je ubrzo postala najbrže prodavana igra u istoriji PS Studios

Spider-Man 2 je najbrže prodavana PS Studios igra ikada

Prošli petak bio je veliki dan za PlayStation fanove, jer je Insomniac objavio Spider-Man 2, koji je vrtoglavom brzinom stekao ogromnu popularnost. Tokom prva 24 časa na tržištu, Spider-Man 2 prodata je u dva i po miliona primeraka, čime je postala najbrže prodavana igra za PS Studios ikada.

Igra je lansirana sa mnogo pozitivnih kritika, dobivši ukupnu Metacritic ocenu 91 od najveće koja iznosi 100, piše KitGuru.

To igru stavlja za nekoliko poena ispred Spider-Man naslova iz 2018, prve Marvel igre kompanije Insomniac.

S obizorm na to da je njen nastavak ipak izašao i to sa ovako velikim odzivom gejmera, Insomniac možda u narednim godinama napravi i Spider-Man 3.

Lepo dočekani Insomniac nastavak predstavlja akciono-avanturističku igru, koju je objavio Sony Interactive Enertainment za PlayStation 5 konzolu. Ona je zasnovana na Spider-Man liku iz Marvel Comics stripa, sadrži naraciju inspirisanu dugotrajnom mitologijom stripa, a u ovom delu Piter Parker i Majls Morales bore se da krenu sledećim koracima u svom ličnom životu, dok se paralelno bore protiv nekoliko novih pretnji.

Oni se sreću sa privatnom policijom koju predvodi Kraven Lovac (Kraven the Hunter), koji pretvara Njujork u lovište za moćne pojedince, kao i sa vanzemaljcem Venomom, koji se vezuje za Parketa i negativno utiče na njega, preteći uništenju njegovih ličnih odnosa.

Uz Spider-Man 2, Insomniac Games navodno takođe radi na još jednom Marvel projektu, samostalnoj igrici Wolverine. Međutim, o njoj se ne zna mnogo, niti o eventualnom datumu njenog lansiranja.

Da li ste već probali Spider-Man 2 i delite li utiske Metacritic ocene?

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi