Stariji Assassin's Creed naslovi dobijaju priželjkivano osveženje

Ubisoft će obnoviti starije Assassin's Creed naslove prilagođavajući ih modernoj eri igranja sa unapređenom grafikom i poboljšanjima za najnovije konzole i PC

Stariji Assassin's Creed naslovi dobijaju priželjkivano osveženje

Ubisoft će obnoviti starije Assassin’s Creed naslove, prilagođavajući ih modernoj eri igranja sa unapređenom grafikom i drugim poboljšanjima za najnovije konzole i moćne PC-jeve. U nedavnom intervjuu na sajtu Ubisoft-a, izvršni direktor Yves Guillemot potvrdio je da kompanija radi na remake-ovima svojih klasičnih Assassin’s Creed igara.

Naglasio je da će ove nadogradnje omogućiti Ubisoft-u da udahne novi život bogatim, impresivnim svetovima stvorenim u ranijim delovima.

Guillemot je izneo strategiju Ubisoft-a za Assassin’s Creed franšizu, ciljajući na češća izdanja, ali sa svežim iskustvom svaki put. Predstojeći Assassin’s Creed Hexe, koji istražuje suđenja vešticama u Svetom Rimskom Carstvu, obećava da će biti potpuno drugačiji od Assassin’s Creed Shadows.

Assasin’s creed Shadows stiže 15. novembra

Smešten u Japanu tokom kraja Sengoku perioda, Shadows će prikazati stvarne istorijske događaje i ličnosti, uključujući poznatog feudalnog gospodara Odu Nobunagu, i zakazan je za globalno izdanje 15. novembra.

Iako Guillemot nije precizirao koje igre se osvežavaju, izveštaji Kotaku-a sugerišu da je u izradi nova verzija Black Flag-a. Izdata 2013. godine, Black Flag, fokusiran na pirate iz 18. veka, ostaje omiljen među fanovima serijala. Pored toga, Ubisoft se priprema za lansiranje nove platforme pod nazivom “Animus Hub” zajedno sa izlaskom Shadows-a.

Ovaj hub, ranije poznat kao Infinity, omogućiće igračima da pristupe i igraju sve igre iz franšize, potencijalno služeći i kao prodavnica. Ako je to slučaj, bilo bi strateški smisleno da Ubisoft razvije više Assassin’s Creed naslova koje bi ponudio putem Animus Hub-a.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi