Svemir, besmrtna kokoška i non-stop akcija: Breathedge besplatan na Epic Games

Breathedge je igra koja vas tera da preživite u svemiru, kroz akcionu avanturu sa vašom kokoškom, i otkrijete istinu iza iznenadnog pada svemirskog broda

Svemir, besmrtna kokoška i non-stop akcija: Breathedge besplatan na Epic Games

Epic Games se svake nedelje trudi da nas iznenadi interesantnim igrama koje su besplatne. Pored Poker Club, koji ne treba predstavljati, Breathedge je pravo malo osveženje uvrnutog akcionog žanra.

Ogromna svemirska mrtvačka kola nastradala su u svemiru, ostavljajući područje ispunjeno krhotinama, kovčezima, mrtvim putnicima i vama. Na vama je da preživite u ovoj međuzvezdanoj deponiji, otkrijte globalnu zaveru, spasite princezu i ne lomite prste dok tapkate po tastaturi, dok putujete oko sveta.

Iako igra ne daje takav utisak, svemir definitivno nije šala, a izazov je preživeti. Ovo znači da ćete šansu da izgubite svoj napredak imati na nekoliko spektakularnih načina, uključujući gušenje, smrzavanje, spaljivanje, strujni udar, depresiju, udarce i još mnogo toga.

Našim precima je trebalo dosta vremena da se razviju jer nisu imali električnu traku. Vi je imate i znate kako da je koristite. Ovo magično čudo modernog doba možete kreirati veliki broj beskorisnih predmeta i izbaciti ih iz vazdušne komore, ali isto tako postoji i mnogo korisnih stvari koje treba napraviti.

Kada sve vaše komšije samo lebde u vakuumu i ne rade ništa osim da se prave mrtvi, razni alati i oprema će vam pomoći da postanete najgori komšija ikada. Napravite jedinstvenu svemirsku stanicu, obezbedite joj kiseonik i struju, instalirajte sve vrste opreme, od solarnih panela do farme hrčaka.

Igra nije zahtevna i prosečna mašina potrebna da vam sve glatko klizi je Core i5 CPU, 8 GB RAM-a i GTX 1060 GPU, uz 7 GB slobodnog prostora. Obe igre: Breathedge i Poker Club su besplatne do 4. maja u 17h.

A besmrtna kokoška? To ostavljamo da otkrijete sami.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi