The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition je besplatan na Epic Games Store još manje od 24h

Naučnofantastična igra The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition (Obsidian Entertainment), može se besplatno preuzeti na Epic Games Store kao Božićni specijal

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition je besplatan na Epic Games Store još manje od 24h

Naučnofantastična igra The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition, koja je razvijena od strane Obsidian Entertainment, može se besplatno preuzeti na Epic Games Store kao Božićni specijal. Imate vremena do sutra do 17 sati da je trajno dodate u svoju biblioteku.

Spacer’s Choice Edition je najavljen krajem februara i izdat je početkom marta od strane izdavača Private Division. Ova verzija pruža unapređenu verziju The Outer Worlds sa poboljšanom grafikom (bolju vegetaciju, teksture tla, modele likova, uvođenje volumetrijskog osvetljenja i čak nove animacije), povećanim nivoom iskustva i kompletnim novim sadržajem koji je dodat u odnosu na osnovnu igru, uključujući Peril on Gorgon i Murder on Eridanos.

U samom početku, lansiranje The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition bilo je poprilično opterećeno greškama i problemima s performansama, do te mere da je razvojni tim Obsidian Entertainmenta bio primoran da se izvini zbog bagovitog izdanja. Tokom narednih meseci, studio je objavio različite zakrpe kako bi ispravio ove nedostatke, a sada se na Steamu u sekciji nedavnih korisničkih recenzija vidi da igra ima ocenu od 95% odobrenja.

The Outer Worlds je uglavnom ono što biste i očekivali od Obsidiana. Akcioni RPG iz prvog lica koji ima odličan setting, fantastičan scenario i izuzetne, kompleksne likove. Međutim, igra ne donosi neka velika uzbuđenja pa se ne može svrstati u sam vrh svog žanra. Ipak, ima mnogo toga što će vam se svideti, sve dok znate šta očekujete, a tu je i potencijal za nastavak koji bi mogao biti znatno bolji, posebno ako developeri budu imali veći budžet za rad.

S obzirom da nema mnogo naučnofantastičnih RPG-ova, ne biste smeli propustiti ovu igru, jer ako ništa drugo – neće vas ništa koštati. Obsidian Entertainment već radi na nastavku, uprkos tome što su sada zauzeti završavanjem igre Avowed, koja se očekuje sledeće godine, The Outer Worlds 2 ima svoj zaseban tim za razvoj i možda nismo predaleko od lansiranja ovog nastavka.

Ako smo propustili da kažemo, igra je besplatna za skidanje na ovom linku do utorka u 17h.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi