Unrecord je igra koja je toliko realna, da nikada ne biste rekli da je igra

Unrecord je nova pucačina iz prvog lica, ali iz bodycam perspektive. Trejler je naveo mnoge da posumnjaju da li gledaju gejmplej ili prave snimke kamere

Unrecord je igra koja je toliko realna, da nikada ne biste rekli da je igra

Razvojni timovi koji rade na igrama su oduvek pokušavali da pomere granice onoga što je moguće sa trenutnim hardverom i softverom, posebno kada su u pitanju video igre koje pokušavaju da budu realistične. Sa pojavom VR-a, dobili smo mogućnost da zaista uronimo u digitalne svetove, ali ni to nikada nije bilo potpuno fotorealistično. Unrecord je igra koja izgleda želi da promeni to i da nas natera da se zapitamo šta je stvarnost.

Novi trejler za Unrecord se pojavio pre nekoliko dana i gejming zajednica je potpuno izgubila razum, jer ova igra uopšte ne izgleda kao igra, već kao pravi bodycam snimak.

Unrecord je pucačina iz prvog lica u kojoj je glavni junak policajac koji “istražuje složen slučaj i gde su taktičke i detektivske veštine od vitalnog značaja”, piše u opisu igre na Steamu. Cela igra je iz perspektive bodycam-a koju policajac nosi na grudima, tako da izgleda kao da gledate prave snimke koje smo bezbroj puta do sada videli na internetu.

Osim što je iz ove neobične perspektive, igra zvuči kao svaki tipičan FPS. Ali, ljudi su bili oduševljeni trejlerom zbog toga koliko je fotorealističan. Mnogi su sumnjali da je to pravi gejmplej do te mere da je Aleksandar Spindler, developer koji razvija igru, morao da podeli na Twitter mreži snimak sebe kako igra Unrecord.

Unrecord će biti dostupan na PC-ju, izlistana je na Steam platformi, ali još uvek ne znamo tačan datum kada će igra biti lansirana. Nema previše informacija o njoj, ono što znamo je da ovo nije VR naslov i da ćete morati da nišanite i pucate mišem. Sudeći po trejleru nismo sigurni kako će ovo funkcionisati, ali će svakako biti zanimljivo videti kako to izgleda u praksi.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Dexter013

    Odlicno izgleda 10 / 10 vizuelno.
    Pun potencijal unreal engina 5, jedva cekam nesto od bogatih AAA developera sa velikim budzetima.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi