Ako želite Microsoft Office 2024, ali ne želite da se obavezujete na stalnu pretplatu, postoji nova opcija

Office 2024 radi na Windows 10 i 11, kao i na tri najnovije verzije macOS-a, a biće vam potreban Microsoft nalog i internet veza za korišćenje proizvoda

Ako želite Microsoft Office 2024, ali ne želite da se obavezujete na stalnu pretplatu, postoji nova opcija

Obično je za pristup Microsoft Office 2024 paketu proizvoda, koji uključuje Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook, potrebna pretplata na Microsoft 365. Međutim, počevši od 1. oktobra, Office je dostupan kao samostalna, jednokratna kupovina.

Jednokratna kupovina Office 2024 Home košta 149,99 dolara i uključuje sve osim Outlook-a. Verzija Home & Business 2024, koja uključuje Outlook i prava za komercijalnu upotrebu, košta 249,99 dolara.

Ove verzije su zaključane, što znači da nećete dobijati nadogradnje funkcija kao kod verzija Microsoft 365, ali ako ste zadovoljni trenutnim skupom funkcija i planirate da ih koristite nekoliko godina, ovo je prilično dobra opcija. Poslednji put kada je Microsoft ponudio samostalnu verziju Office-a bilo je 2021. Ako vam ne smeta korišćenje starije verzije, možete nabaviti doživotnu licencu za Office 2021 i za manje para.

Šta je novo u Office 2024 u poređenju sa Office 2021?

Excel ima brže performanse, naročito ako imate otvoreno više radnih svezaka istovremeno. Korisnici Mac-a sada mogu prilagoditi gestove prevlačenja levo i desno u Outlook-u za Mac pomoću višedodirne trackpad podloge ili Magic Mouse miša.

Excel ima pristup novim funkcijama koje vam olakšavaju korišćenje teksta i nizova u radnim listovima, što znači da možete lako zalepiti slike direktno ili koristiti IMAGE funkciju za dodavanje slika bez promene formata.

Takođe možete vizualizovati različite skupove podataka sa dinamičkim nizovima u grafikonima, koji će se automatski ažurirati kada se nizovi ponovo izračunaju.

Outlook uvodi alat za proveru pristupačnosti koji automatski proverava vaše e-poruke za eventualne probleme sa pristupačnošću. PowerPoint sada omogućava da bez prekida ugradite video prikaz uživo direktno u svoje slajdove pomoću Cameo funkcije, kao i da snimite svoju naraciju, animacije, tranzicije i crtanje pomoću Recording Studio funkcije.

OneNote je dodao poboljšano iskustvo crtanja, uključujući prikaz olovke na celom ekranu, kako biste koristili čitav ekran za crtanje.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi