Android 14 beta je dostupan i već može da se instalira na 9 telefona

Google je zvanično predstavio Android 14 beta 1 još pre mesec dana, a sada je objavljeno da on može da se instalira na devet odabranih telefona

Android 14 beta je dostupan i već može da se instalira na 9 telefona

Android 14 beta nije velika novost, ali je novost što je Google objavio spisak telefona na kojima već danas može da se instalira novi operativni sistem, a većina modela je dostupna i na tržištu Srbije.

Na spisku se nalaze: Nothing Phone (1), OnePlus 11, Vivo X90 Pro, iQOO 11, Realme GT 2 Pro, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13, Xiaomi 12T i Oppo Find N2 Flip.

Ukoliko imate neki od ovih telefona bitno je naglasiti da je Android 14 beta 1 i dalje u beta fazi, što se može zaključiti iz imena. To ukratko znači da je testiranje u toku, kao i da operativni sistem gotovo sigurno sadrži bagove i probleme u radu koji treba da se „ispeglaju“ do finalne verzije koja se očekuje na jesen, piše GSMArena.

S obzirom da većina ovih telefona ima prijavljene probleme sa novom verzijom operativnog sistema, a vi želite da isprobate Android 14, nije preporučljivo da to radite sa svojim primarnim telefonom.

Linkovi i instrukcije, kao i spiskovi potencijalnih problema se nalaze ispod:

Nothing Phone (1)OnePlus 11Vivo X90 ProiQOO 11Realme GT 2 ProXiaomi 13 ProXiaomi 13Xiaomi 12TOppo Find N2 Flip

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi