Galaxy AI donosi Live Translate funkciju za WhatsApp pozive

Live Translate bi mogao na WhatsApp stići kao Samsung integracija prevoda u realnom vremenu putem Galaxy AI, već na današnjem Galaxy Unpacked događaju

Galaxy AI donosi Live Translate funkciju za WhatsApp pozive

Samsung je spreman da revolucioniše komunikaciju na svojim pametnim telefonima uvođenjem Live Translate funkcije za WhatsApp pozive. Ova pomalo futuristička funkcija, koja se očekuje sa predstojećim ažuriranjem One UI 6.1.1, obećava besprekorno prevođenje u realnom vremenu direktno na kompatibilnim Galaxy uređajima.

Prvobitno najavljena kao deo Samsung AI paketa ranije ove godine, proširenje Live Translate na aplikacije trećih strana predstavlja značajan korak unapred u poboljšanju korisničkog iskustva.

Spekulacije o integraciji Live Translate u WhatsApp pozive proističu iz informacija koje je na društvenim mrežama podelio poznati tipster Ice Universe. Prema ovim izveštajima, Samsung Galaxy AI će omogućiti obradu podataka na uređaju za trenutni prevod tokom WhatsApp poziva. Ova funkcionalnost će, kako se očekuje, biti istaknuta danas, tokom Samsung Galaxy Unpacked događaja koji počinje u 15h, gde će tehnološki gigant predstaviti svoje najnovije inovacije.

Ažuriranje One UI 6.1.1, koje se očekuje uz lansiranje Galaxy Z Fold 6 i Z Flip 6, naglašava Samsungovu posvećenost integraciji najnovijih AI mogućnosti u svoje vodeće uređaje. Ova poboljšanja, uključujući Live Translate, dizajnirana su da iskoriste snagu veštačke inteligencije uz prioritetnu zaštitu privatnosti korisnika skladištenjem podataka lokalno na uređaju. Ovaj pristup ne samo da povećava efikasnost, već i osigurava sigurnost korisničkih podataka.

Live translate bi mogao da redefiniše način na koji korisnici komuniciraju

Samsungova strateška ekspanzija Galaxy AI van okvira nativnih aplikacija na popularne platforme trećih strana kao što je WhatsApp, ukazuje na posvećenost pružanju svestranog i intuitivnog iskustva korišćenja pametnih telefona, piše Gadgets 360. Sa dodatnim funkcijama kao što su Chat Assist, Interpreter Mode i Note Assist koje dopunjuju Live Translate, Samsung ima za cilj da redefiniše način na koji korisnici komuniciraju i povezuju se globalno. Kako će to izgledati, videćemo vrlo brzo.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (2)
  1. nidzakv

    Sad ce Nigerijci da nas zovu na Whats u razgovoru za posao. Do sad su slali poruke.

  2. Konačno će i mene neko da razume kad pričam engleski.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi