Gmail vam od sada pomaže da napišete kontekstualno bolje odgovore uz Gemini AI asistenciju

Gmail uvodi kontekstualne pametne odgovore pokretane Gemini-jem, nudeći detaljnije odgovore analizom konteksta mejla. Naravno sve to uz podršku za odabrane, plaćene pakete

Gmail vam od sada pomaže da napišete kontekstualno bolje odgovore uz Gemini AI asistenciju

Nakon najave na I/O 2024, Google od sada uvodi kontekstualne pametne odgovore u Gmail verzije za Android i iOS.

U poređenju sa „pametnim“ odgovorima koji su predstavljeni davne 2017. godine, kontekstualna verzija je „namenjena za detaljnije odgovore“. Gemini sada „može da analizira kontekst e-pošte“ i predloži odgovore koji su „prilagođeni suštini teme vaše konverzacije“.

Ponudiće tri verzije pametnog odgovora koji će se pojaviti u karuselu, pri čemu prva linija naglašava opšti ton i pravac priče svake generisane opcije i način na koji se međusobno razlikuju. Možete duže pritisnuti mišem „svaki odgovor kako biste dobili brzi pregled teksta.“ Dodirivanjem se ubacuje predlog, koji uključuje pozdrav i završetak, u telo e-maila, kako biste mogli dodatno da ga izmenite.

U trenutku lansiranja, podržan je samo engleski jezik, a morate biti na jednom od sledećih plaćenih paketa:

  • Google One AI Premium
  • Gemini Business, Enterprise, Education, Education Premium

Kontekstualni pametni odgovori se uvode od danas i biće u potpunosti dostupni u narednim nedeljama.

Ova funkcija se pridružuje opciji „Summarize“ koja sada radi na pojedinačnim mejlovima (umesto na čitavoj istoriji pojedinačne prepiske), piše 9to5Google.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi