Google Circle to Search dobio novu magičnu funkciju

Dodata je nova „Audio Search“ mogućnost u okviru Google funkcije „Circle to Search“ koja prepoznaje pesme koje se puštaju na uređaju ili se čuju u vašem okruženju

Google Circle to Search dobio novu magičnu funkciju

Google je početkom ove godine lansirao funkciju “Circle to Search“, koja omogućava korisnicima da nacrtaju krug oko sadržaja na ekranu svog telefona koji žele da pretraže, nakon čega se rezultati pretrage odmah prikazuju.

Ova funkcija je od svog lansiranja naišla na vrlo pozitivne ocene korisnika, a Google je nastavio da dodaje nove funkcije, kao što su prevođenje i slično.

Najnovije vesti ukazuju na to da će još jedna “čarobna” funkcija uskoro biti dodata “Circle to Search” spisku funkcija, a omogućava korisnicima da prepoznaju pesme.

Android Authority je otkrio u kodu APK datoteke da će “Circle to Search” otključati novu funkciju prepoznavanja pesama, koja je već dostupna u beta verziji 15.32.36 Google aplikacije.

Nakon aktivacije, korisnici će videti da se na taskbaru funkcije “Circle to Search” pojavila ikona u obliku muzičke note. Klikom na tu ikonu, korisnici će moći da pokrenu funkciju prepoznavanja pesme.

Ova funkcija ne samo da može da prepozna pesme koje se trenutno puštaju na telefonu, već može da prepozna i melodije koje korisnici pevaju ili muziku koja se pušta u okruženju.

Međutim, Google još uvek nije najavio tačan datum zvaničnog lansiranja ove funkcije. Takođe, treba napomenuti da je funkcija “Circle to Search” trenutno je ekskluziva Google Pixel i Samsung Galaxy telefona, a Google još uvek nije precizirao kada će biti dostupna na telefonima drugih brendova.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. tozovac

    Надам се да ће лепо да ради.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi